0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

viki.1981

след прегнила?
« -: Февруари 28, 2007, 15:59:43 pm »
Момичета, имам нужда от вашата помощ. Доста търсих из форума , но не намерих информация. Последният месец правих стимулация, след това прегнил за спукване на фоликулите. Вчера бях на преглед и се видия,4е фоликулите са се спукали. Но след ову-то ми имам световъртеж, боли ме корем, зърната ми са много чувствителни и още куп неща. Та въпроса ми е -може ли това да са странични ефекти от прегнила-сложиха ми го преди 6 дни. Защото за М е много рано а и за симптоми за бременност също   

Re: след прегнила?
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2007, 16:04:48 pm »
Аз от прегнила получавам гадене и  зърната ме болят.
Мисля, че са нормални симптоми
*

viki.1981

« Отговор #2 -: Февруари 28, 2007, 16:12:16 pm »
Благодаря за бързия отговор. А знаеш ли за колко време отшумяват?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2007, 20:28:16 pm »
Аз съм слагала три пъти. Двата пъти нямаше симптоми. Единият път имах световъртежи, гадене, повръщане.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2007, 21:30:15 pm »
Да възможно да е от Прегнила.При всеки е индивидуално.
С какво са те стимулирали???
*
« Отговор #5 -: Февруари 28, 2007, 22:00:11 pm »
Момичета вмъквам се в темата, защото и на мен предстои точно това в събота (най-вероятно)биене на прегнил.Та искам да попитам кога се появяват тези симптоми, ако ги има, защото аз ще пътувам до Плевен и малко се притеснявам.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #6 -: Февруари 28, 2007, 22:26:26 pm »
Споко, нищо няма да ти стане, пътувай си спокойно - аз също 3 пъти съм слага прегнил и едниственото неразположение беше че сестрите дето ми го боцкаха ми "натъртиха гъзеза".
 :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #7 -: Март 01, 2007, 06:42:13 am »
ох, добре, поусполоих се..че след хиперстимулацията, която ми се получи тази есен много ме е страх от неочакваните болки... :?
*

adi

• 7710
« Отговор #8 -: Март 01, 2007, 07:23:40 am »
Birdy спокойно мила!Може и да се получи някакво леко неразположение,но то не е страшно и рядко се получава.Спокойно можеш да си пътуваш! :D
*
« Отговор #9 -: Март 01, 2007, 19:29:45 pm »
Тенкс, Ади!Значи мога да си направя даже тур из плевенските магазини преди да хукна обратноза Търново...или пък директно на влака и в леглото с милото??? :bed:
*

adi

• 7710
« Отговор #10 -: Март 01, 2007, 21:01:21 pm »
Тенкс, Ади!Значи мога да си направя даже тур из плевенските магазини преди да хукна обратноза Търново...или пък директно на влака и в леглото с милото??? :bed:
Много добра идея!!!! :D
« Отговор #11 -: Март 02, 2007, 14:39:03 pm »
след като ходих доста дълго време на гинеколог които ме въртеше на шиш, сега отидох в клиниката на щерев.Там ми казаха че еъпреки че имам доста голям фоликул, мога да забременея.Да не взимам нищо 6 месеца и ако дотогава не стане ще ми правят цялостни изследвания.6 месеца.Не ми е ясно обаче като имам този голям фоликул -как по точно ще забременея като не се пука изобщо.голям е 3, цяло и нещо така каза предишната лекарка
*

adi

• 7710
« Отговор #12 -: Март 02, 2007, 21:01:01 pm »
Имаш в предвид задържан фоликул   голям 3 см ????Значи е станал на киста.Това че има задържан фоликул, неозначава че неможеш да забременееш. :DВсеки месец се образуват нови фоликули.Това че този не се е пукнал ,неозначава че и другите няма да се пукнат. :D
Довери се на лекарите в клиниката на Щерев,те си разбират от работа. :D