0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Фоликулометрия във Варна при кого
« Отговор #20 -: Февруари 27, 2007, 15:47:09 pm »
Прегледите трябва да са минимум два, един има ли фоликули и друг спукали ли са се, хубаво е и трети, как нарастват, Пими вземи да си смениш специалиста, при стимулация прегледите са повече от 3, като първи я е има ли кисти по-големи от 11 мм, ако има стимулацията се отлага, той се прави в първите дни от цикъла.
[/quote
Благодаря ти и аз от известно време си мисля да я сменям.за това и не и се обадих когато ми дойде М.На първо време ще си дам малко почивка ще му мисля след няколко месеца.
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #21 -: Февруари 27, 2007, 17:25:45 pm »
Аз в момента правя при д-р Александров. И в 2-та му кабинета техниката е мн. добра, да не говорим за него  :).
Жужка, би ли ми дала координатите на д-р Александров в кабинета, който не е в МЦ"Кисьови"? Аз досега само там съм ходила, иначе знам, че работи и в АГ-то, но не бях сигурна дали преглежда там или само се занимава с ин-витрото.  Ще ти бъда благодарна и ако ми кажеш дали там е със записване или само отиваш и чакаш да ти дойде редът. Изобщо каква е процедурата при приема му в АГ.
Предварително благодаря.
« Последна редакция: Февруари 27, 2007, 17:28:04 pm от Scarlet_ »

*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #22 -: Февруари 27, 2007, 17:36:46 pm »
Аз в момента правя при д-р Александров. И в 2-та му кабинета техниката е мн. добра, да не говорим за него  :).
Жужка, би ли ми дала координатите на д-р Александров в кабинета, който не е в МЦ"Кисьови"? Аз досега само там съм ходила, иначе знам, че работи и в АГ-то, но не бях сигурна дали преглежда там или само се занимава с ин-витрото.  Ще ти бъда благодарна и ако ми кажеш дали там е със записване или само отиваш и чакаш да ти дойде редът. Изобщо каква е процедурата при приема му в АГ.
Предварително благодаря.
Скарлет, мога да ти дам само моб. телефон - 0888325749. Аз не съм си записвала час в АГ. Там съм била само като ми прави лапарото и при първия преглед от фоликулометрията, защото беше неделя и нямаше как в Кисьови да ме приеме.
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #23 -: Февруари 27, 2007, 18:37:06 pm »
В АГ болницата д-р Александров приема всяка сряда от 15 до 17 часа.Предварително записване няма-отиваш и чакаш да ти дойде реда.Не е лошо да му се обадиш предварително-аз поне така направих.И отиди по-рано за да се вредиш.Успех.
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #24 -: Февруари 27, 2007, 20:29:21 pm »
pimi, Жужка, благодаря ви момичета!
Познайте кой утре ще се реди да чака пред кабинета му в АГ.  :D
Аз го имам мобилният му телефон, ама хич не съм се сещала да го ползвам, тъй като досега все се обаждам в МЦ"Кисьови" и си запазвам час и не знам защо не се бях сетила да го питам досега за приема му в АГ. Всъщност мислех, че там по принцип не преглежда. Както и да е - утре съм първа на опашката, че не мога да си дочакам часа чак за 13.03. в "Кисьови".  :D

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #25 -: Февруари 27, 2007, 23:04:19 pm »
Късмет!Пиши веднага, как е минал прегледа! :crossfingers:
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #26 -: Февруари 28, 2007, 17:47:17 pm »
baracuda, благодаря за палците! :bighug:
Аз всъщност отидох за да ми види цветната снимка, която се бяхме разбрали да направя при д-р Сариев в Окръжна болница, но реших, че така и така ще ходя ако има време да го помоля да ме прегледа и да види дали ми се е пукнал фоликула. Предложи ми лапаро и най-вероятно ще го направя, ама не сега ами след 2-3 месеца, че сега ми предстои смяна на работа.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #27 -: Февруари 28, 2007, 23:10:07 pm »
Скарлет,успех със новата работа!Лапароскопията наистина е по-добрият вариант пред цветната снимка.До тогава може и да не ти се налага... :lol:

Дай Боже ,вече да си  preggo!
*
« Отговор #28 -: Март 01, 2007, 09:39:45 am »
Мели, наистина е тъжно за нашия град, и в други постинги писах, че три годи не намерих лекар, а камоли специалист по стерилитет, който да се ангажира с пациента. Извинете ме за израза, но в един момент се чувствах като 50 или 30 лева, които влизат в кабинета.Посетих най-накрая специалист в София и вярвайте отношението е друго и там ми взеха парички, но усетих загриженост и ми бе поставена диагноза. Съжелявам за дългия постинг.

Подкрепям Душка. Аз с какви поразии се отървах от Варненските доктори.  :evil:  Минаха години преди да разбера какво трябва да правя и при кои специалисти да отида ( добре че открих този сайт). Проблема е обаче, че добрите доктори във Варна се броят на пръсти и за тях се чака на опашка, а за някои се чака с месеци. Аз обаче нямам време за губене. Слава Богу, че имам възможност да пътувам до София.
« Отговор #29 -: Март 30, 2007, 20:25:34 pm »
Здравейте, момичета!

Извинявам се за невежеството, но бихте ли ми обяснили какво точно представлява фоликулометрията?

Винаги ли приемането на лекарства за стимулиране на овулацията трябва да се съпътства с фоликуметрия? При приема на тези лекарства може да се разчита на следенето на базалната температура?
« Отговор #30 -: Март 31, 2007, 12:07:00 pm »
Фоликулометрията представлява следене на развитието на фоликулите с вагинален ехограф - дали нарастват и с колко, дали се пукат след това или им се случва нещо друго...
При стимулация е абсолютно задължителна фоликулометрията!Не може да се разчита само на базалната температура.
« Отговор #31 -: Юли 31, 2007, 23:14:30 pm »
Моля да ме ориентирате за някои добър специалист по стерилитет!
« Отговор #32 -: Юли 31, 2007, 23:38:19 pm »
В кой град го искаш да е специалиста, това е тамата за Варна.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]