Малиии хора, ще си позволя да цитирам нещо: "Гледам и не вярвам на ушите си!!!" Четох, четох, четох и започвам да си задавам въпроса, аз ли нещо не съм вред, или все попадам на "специалисти" от най-високата класа. Преди няколко месеца ни откриха хламидии "уж"/ и на мен и на мъжо/ и пихме азтрил, вибромицин(доксициклин) и микомакс. Казах "уж", защото тогава излезнаха положителни само IgG. IgM и IgA бяха в норма. Пък сега чета тук едни чудесииииииии!!! Хванах се за главата! Сещате се защо предполагам. Оня ден пускаме контрола, ама "по-умният и по-знаещият" от нас - доки, назначил само IgG. Излизат пак положителни и той пак ми вика "Май ще имаме втора среща с аптекаря". Е добре де, ама ако IgG е само показател за отминала инфекция, тогава за какво се тъпкахме толко време с хапчета и защо сега пак трябва да го правим??? Я някой ако знае да ми го обясни, ама като на малоумна, защото аз вече нещо ЯКО се омотах. Или аз верно нещо съм затъпяла и не разбирам и бъкел вече за кво става на реч, или някой.."док" си прави много яки експерименти.
Кажете по нещо от опит, та да знам кат ида при него кво да искам. Нямам намерение да пия пак всевъзможни гадории, ако няма нужда!!!
Благодаря предварително на всички!