0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Струва ми се, че страницата с адресите на кабинети http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=8
вече доста е поостаряла. Аз питах тук-там за адреси на лекари и клиники, ама е доста кофти така.
А и ако може да се подредят по някакъв начин докторите. Зная, че няма добри и лоши лекари и всеки рейтинг може да е опасен и заблуждаващ, но поне по азбучен ред или по областта, в която са специалисти.
Може и тук да отворим такава тема. Така ако някой разбере за промяна на адрес или телефон на доктор да пише.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: За актуализирането на кабинетите на лекари
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2007, 19:50:08 pm »
В момента се работи по нов вид  организация на сайта и промени ще има.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #2 -: Февруари 23, 2007, 20:25:28 pm »
Ако имаш някакви нови координати, дай ги тук. Разбира се, и който друг има информация, нека го направи.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #3 -: Февруари 27, 2007, 10:42:30 am »
Да добавим към списъка и адресите на кабинетите на един русенски специалист, занимаващ се с проблемното забременяване:Д-р Петър Зарзаланов:
Стерилитетен кабинет в сградата на АГ-комплекс Русе, тел 887 247.
Частен кабинет, Русе, ул."19 февруари" 17, вх.Б, GSM 0887 747 321.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2007, 00:05:21 am »
Аз търсих координатите на Д-р Явор Владимиров. Намерих ги - не беше трудно тук но го няма на страницата с адресите.
Ето ги координатите:
гр. София 1606
бул.”Цар Борис ІІІ” №54
тел.: 954 91 02
952 66 23/ вътр.33
952 65 23/ вътр.33

И за д-р Мазнейкова ми казаха, че приема в друг кабинет.
Клиниката е на д-р Христо Мазнейков /това е съпругът и/ и се намира на бул. България 104. Тел. на регистратурата е 818 46 00 и 818 46 08.

Но това което имах пред вид е, че все още на някои лекари мобилните телефони са с двуцифрени кодове (например на проф. Цветков и д-р Петков). Това създава впечатление, че не са променяни от... там пише от 2003 г.
На проф. Димитър Цветков телефонът и адресът  все още са тези. Наскоро ни се наложи да го потърсим.

Някой ми каза наскоро, че и МЦ "Света София" са си сменили адреса. Има го в адреса на д-р Коларов.

Май това имах предвид като започнах темата.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Февруари 28, 2007, 00:11:07 am »
тези адреси и телефони са предоставени от пациенти. добра идея е, като забележите несъответствие или знаете за промяна - да уведомите поддръжката на сайта.
няма специален човек, който да следи за тези неща.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!