Здравейте сладурки!
Да споделя и аз за една такава шоколадова киста, която ми отстраниха по лапароскопски метод на 14.03.2007г.
След дълго ходене по мъките /ще ви го спестя/ стигнах до кабинета на д-р Димитров/София/ и от там в св.Анна, където работи с д-р Новачков. Кистата беше отстранена /сега чакам резултатите от хистологията/и ми бе предложено лечение , което включва шестмесечно спиране изкуствено на цикъла.Още не знам подробности,защото не съм се чувала с лекаря да ги разбера,а ако някой го интересува ще разкажа за какво иде реч.
Доволна съм от положените грижи и от вниманието на тези лекари,разказаха ми подробно за проблема казаха че няма да ме оставят без лечение и че накрая ще ме пратят в св.Анна на първия етаж/там е родилното,понеже от две год.имам проблеми със забременяването /
д-р Димитров, пое моя проблем,дори се обаждаше на акушерките в отделението да пита как съм,понеже е в отпуска и дойде за мойта операция да е заедно с д-р Новачков, кой лекар ще направи това.....боже мой/
Момичета половината от лечението на болния , няма значение в каква област е обеждавам се,че това
наистина е вниманието и уважението от лекаря към пациента.
Ако имате нужда пишете ще пратя адрес и телефон за кабинета.
понеделник ,сряда и петък преглежда д-р Димитров, а вторник и петък е д-р Новачков.
просто не знам какво съм правила
до сега, че не съм разбрала за тези хора
поздрави