Аз искам да се оплача от ЖК. Днес за първи път се прежалих да отида и да се регистрирам, за да ми се направят полагащите ми се изследвания. Категорично й отказах да ме прегледа, като видях от къде вади спекулума. Тя половин час ме убеждаваше, че не е опасно. Аз това го знам, ама как да й кажа, че ме е гнус. Както и да е, направи ми УЗИ и каза, че има сърдечна дейност. Като я попитах колко е голям ембриона, тя каза, че не може да го хване добре, за да го измери. После й казах, че влагалищен секрет не мога да дам сега, защото имам слабо кървене и съм на утрогестан. И тогава онемях
Тя ми обясни, че изследвания ще ми пусне, чак като ми спре кървенето. Аз я контрирах с въпроса Какво правим, ако продължи през цялата бременност? Обяснението й беше, че изследвания пускала в 3 месец. Ами 9 г.с. не е ли началото на трети месец, попитах аз, при което тя млъкна. Абе с две думи не ми даде направление за изследвания.
То е ясно, че няма да чакам до следващия път и ще си ги направя, ама това е наглост. И на всичкото отгоре, ми каза: Ти си донеси какви изследвания си правила преди бременността, а аз ще ти пусна останалите 8Oко всички са такива в ЖК, опазил ни Господ! Добре, че има частни клиники и кабинети, където работят хора, чието призвание е да са
лекари.
Само се чудя защо внасям здравни осигуровки. Даже заради кредита за апартамента внесох 200 лв. за 2000 г. Докато се наканя да си заведа иск за недължимост поради изтекла давност и се наложи да ги платя с лихвите. Халал да са им.
п.п. Искам да благодаря на Мишанта, която ме насочи при коя лекарка да не ходя. Аз избрах другата възможна, ама и тя не става за нищо, а само повтаряше: "В моята 33-годишна практика........"