Здравейте, момичета. И аз да се впиша вече тук, не е за вярване.
Васи, много късмет, мила, и дано всичко мине отлично!! Ще си мисля за теб! И ще ти стискам палци!
Имам няколко въпроса, дано не съм досадна, защото са доста.
- Днес имах малко кафеникаво зацапване преди прегледа. Док не видя нищо обезпокоително, имам си плодно сакче вече. Но съм много уплашена. Сега нямам нищо притеснително, всичко е ок, само малки болки.
- Ако бременността се брои от последния МЦ /02.02./трябва утре да вляза в 7-а седмица, така ли е? И как се броят седмиците при ИКСИ оплождане? И в тази връзка опасно ли е това зацапване за тази седмица, което слава богу вече го няма...
- Кога трябва да си избера гинеколог по Здравната каса, който да ми следи бремеността? Аз ще посещавам моя си д-р Стаменов, но трябва да се водя някъде на женска консултация, нали? Засега мисля да се спря на д-р Папукчиев от 25 поликлиника в Младост. Има ли някой отзиви оттам? Струва ми се любезен и казват, че бил добър лекар. Той ми издаде болничен чрез ЛКК за 30 дни без проблеми.
- Трябва ли вече да пия витамини, и да обръщам специално внимание на храната.
- Кога да пусна кръвни изледвания и какви?
- Полезни ли са разходките в този период?
Благодаря ви, за отговорите, надявам се въпросите ми, да не са много глупави. Следващия петък съм на преглед, и тогава ще разпитам д-р Стаменов, но днес бях много уплашена, и единственото което ме интересуваше е дали все още съм бременна, и като видях че точицата е станала сакче, забравих за всичко останало!
Поздрави: Касси