Мили хора....благодаря за отговорите ви , макар че някои от тях доста ме нараниха....Не мога да проумея как така се завъртя темата около факта че трябва да изхвърля "бебето" си , или просто казано кучето си!
не мога да повярвам че въпреки че не съм образована по темата за зачеване , имаше хора, които едва ли не ме изкарват чудовище....Но аз съм благодарна на всички , които ми казахте - и в прав текст, и завоалирано, че не съм наясно с нещата....Вие сте моите учители...За което съм ви благодарна...
И повярвайте ми - всички вие , които дори сте си го помисли за миг , че НИКОГА , прочехте ли внимателно НИКОГА няма да изхвърля моята Лора - която спазва отлична хигиена!!!!
И искам да ви кажа , че ще продължа да задавам "тъпи" въпроси, и ще продължа да изглеждам "неука" в сферата на зачеването...Моят приоритет досега е бил работата, и просто няма как от "раз" да знам всичко за репродукцията. затова има интернет...затова го има този сайт....
и аз имам някакви проблеми като всички вас, но вие ми поставихте "праг" на въпросите.....Дали няма да изглеждам невежа при следващата тема , която отворя??? Както и да е....Ще продължавам да задавам хиляди въпроси......целта мисля че една на всички.....
Поздрави на всички