Сиана, аз лично си правих конизацията в частния кабинет на Славчев, 130 ми излезе "удоволстивето", но беше през март 2006. Кабинетът е много чист и съвременен, единия от най-добрите в които съм ходила. За сметка на това се чака по 1-2 часа дори и да имаш записан час, тъй като при него ходят жени и от други градове...Била съм при двама гинеколози, единият каза "ооо, щом Славков е правил конизацията няма да подлагам на съмнение решението му", а другият като чу името даже не продължи с прегледа, каза че ме е видял който трябва... Хомеопатът ми като разбра за проблемите ми, искаше да ми дава номер на "много добър гинеколог" и докато търсеше все повтаряше "Бог, Бог...", чак като каза Божидар се сетих, че ства дума за този, при когото съм била и казах, че вече ме е прегледал и тя се успоки, като добави, че пациентите му го били кръстили д-р Бог. Не знам дали е вярно това, но така или иначе при мен каквото имаше да се случва се беше случило и да чукна на дърво преди 2 месеца бях 1 група (преди това 3Б).
Уффф... май доста "рекламно" звучи, но ми се иска да ти дам бърз отговор.
Чувала съм и за Попова на Лъвов мост добри отзиви, но не стигнах до нея слава Богу!
Пожелавам ти скорошно оздравяване!
П.С За координати-пиши на лични, че ще ме бият вече