Лили, ще се радвам да споделиш какви са нивата ти на фк след като станат изследванията.Интересно ми е след дълъг прием на фк какво се случва.
А забравих да напиша, че освен всички хапове и фк в голяма доза, до края пиех и Б6 всеки ден от 25 мг и до 2 триместър Б12 инжекционно всяка седмица по 500 единици май беше.И аспирин 100 мг ,естествено.Тези пусти мутации, не стига че 2, ами и хомозиготни, че и АФС.Голямо пиене на хапове беше и дупчене всеки ден...
А по въпроса на Фреши за роднините- моите даже прекалено насериозно го взимат, даже ме ядосва това, и тази крайност не е добре, майка ми все се жалва как сме ходели по доктори, кръвта ми каква била и т.н.Ама тя майка си е голяма паника, така че не и се сърдя.Иначе като и обяснявам, че щом съм хомозиготен носител, значи и двамата с баща ми са ми предали по 2 увредени гена, и съответно те са хетерозиготи, тя се чуди и чак не вярва.Тя е забременяла от първия месец и не е имала проблеми никакви и затова и е чудно, но както и да е...Никой от двете ми страни не е имал аборти или проблемни бременностти, дори баща ми са 5 деца