Момичета,не ми се искаше да пускам цяла тема,но определено този месец цикъла ми доста ме притесни,а ми е първи ден и няма как да посетя лекар,за да разсее страховете ми.
Картинката е следната:
Имах положителен тест за Ову и падане на БТ,което ме навежда на мисълта,че съм имала може би овулация.Няколко дни след овулацията имах досадно често уриниране,което не беше съпроводено от болка.Тест за бременност не съм правила.Спрях да меря БТ,защото внезапно баба ми почина и пътувах.Същевременно новината доста ме покруси и няколко нощи не мигнах изобщо.
На 28-мия ден от цикъла ми получих съвсем леко зацапване сутринта,което беше еднократно.Тази сутрин това се повтори.Цикъла ме навести едва преди около два часа и не тръгна нормално,а с кафеникаво течение,което ме притесни и изненада,не бях имала такова досега.Просто ми е дискомфортно м някак си,когато ми свърши веднага ще отида на лекар,поне за собствено успокоение,но дотогава ще съм щастлива ако дадете мнение ....
Как мислите,възможно ли е от изживяния емоционален стрес да се е получило така с цикъла ми?Благодаря,че ме изчетохте
На всички,чакащи +++ резултат от сърце желая две чертички и много усмивки!