0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

tanita_3

лапаро при александров
« -: Февруари 18, 2007, 12:05:13 pm »
Здравейте ,предстой ми лапаро за отстраняване на хидросалпингс,интересува ме минава ли по каса при александров,с кого е в екип и как минава като цяло?Благодарна съм че ви има,късмет на всички.
*
Re: лапаро при александров
« Отговор #1 -: Февруари 18, 2007, 12:08:57 pm »
Мисля, че от 01.09.2006г. лапарото не минава по касата. Нека се включи някое момиче, правило операцията след тази дата.
Избрала си правилния лекар. Успех ти желая :D

« Отговор #2 -: Февруари 18, 2007, 12:57:32 pm »
Лапарото не минава през касата приготви си 700-900 лв. и действай.
Като цяло ти спиш, после малко ти придъпва тук, там. До два дни си добре. Няма от какво да се притесняваш.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2007, 10:11:46 am »
Току що идвам от бг-мамма и там в една тема моми4етата пишат, 4е лапарото все още се поема от касата, тъй като новият рамков договор не е подпидан и действа все още старият.

tanita_3 , ти за д-р Александров от Варна ли говори? Защо не го питаш колко ще ти струва?
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #4 -: Февруари 19, 2007, 11:08:30 am »
Денди, Александров не прави лапаро по каса вече. Той ми прави лапаро декември 2006 и си го платих. Цената се договаря директно с него. А инъче имах възможност да отида в Плевен (бях с направление), но се отказах. Много зависи каква е целта на лапарото - ако е диагностична трябва да е при специалист по стерилитет. Ако имаш установен проблем и не се налага диагностика, а само ще се реже - може във всяка клиника.
« Последна редакция: Февруари 19, 2007, 11:12:10 am от Жужка »
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #5 -: Февруари 20, 2007, 08:10:38 am »
др. стойков от плевен все още прави лапаро по касата, преди 10 дена приятелката ми прави при него.
др. александров вече не работи със здравната каса.аз бях една от последните, които успяха да се рвдедят при него с направление за лапароскопия.
« Отговор #6 -: Февруари 21, 2007, 20:37:54 pm »
Брех Жужка, как си мислиш че ще се остява да ме реже кой да е, с лапаро се вижда всичко-почти, тъй че си сменила местата по-важност.
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #7 -: Февруари 21, 2007, 21:58:14 pm »
Брех Жужка, как си мислиш че ще се остява да ме реже кой да е, с лапаро се вижда всичко-почти, тъй че си сменила местата по-важност.
Само повтарям думите на Александров - диагностиката е важно да се направи от специалист по стерилитет, а ако има устоновен проблем (щото авторката не пише с каква цел ще прави лапаро) и има само да се отстранява нещо - може навсякъде. За моята киста можех да отида и в Плевен, но понеже нямах правена цв. снимка на тръбите, а и не беше ясно дали ендометриозата не се загнездила и другаде в малкия таз, затова реших да съм при Ал.
Мога, стига да искам.
« Отговор #8 -: Февруари 22, 2007, 20:44:39 pm »
Луда работа е да си от град в който има добри специалисти да тръгнеш за друг за лапаро. Само като си помисля колко дълъг ми се видя пътя след като ме изписаха.
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2007, 00:17:35 am »
Много зависи каква е целта на лапарото - ако е диагностична трябва да е при специалист по стерилитет. Ако имаш установен проблем и не се налага диагностика, а само ще се реже - може във всяка клиника.
Категорично не съм съгласна с това. Даже бих казала, че ако се налага по-сериозна интервенция е от изключителна важност кой е оператора, колко опит има и какви способности.

lb2f
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #10 -: Февруари 23, 2007, 07:29:27 am »
Много зависи каква е целта на лапарото - ако е диагностична трябва да е при специалист по стерилитет. Ако имаш установен проблем и не се налага диагностика, а само ще се реже - може във всяка клиника.
Категорично не съм съгласна с това. Даже бих казала, че ако се налага по-сериозна интервенция е от изключителна важност кой е оператора, колко опит има и какви способности.
В написаното изхождах от моя опит.
Мога, стига да искам.
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #11 -: Февруари 23, 2007, 07:33:06 am »
Луда работа е да си от град в който има добри специалисти да тръгнеш за друг за лапаро. Само като си помисля колко дълъг ми се видя пътя след като ме изписаха.
Можех да мина по ЗК в Плевен, а и Александров ме беше насочил на там, ако не можеше да ме поеме.
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #12 -: Февруари 23, 2007, 07:37:56 am »
Можех да мина по ЗК в Плевен, а и Александров ме беше насочил на там, ако не можеше да ме поеме.

когато отидох при александров за лапаро бече февруари и той каза, че ще може да ме поеме чак края на май.каза ако не мога да чакам да отида в плевен при стойков(аз му казах, че преди това съм се била насочила натам), но с изришната уговорка да не позволявам да ми дупчат яйчниците и задължително да изискам касета с операцията.
аз предпочетох да изчакам до май.
*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #13 -: Февруари 24, 2007, 12:37:33 pm »
Януари бях при Александров-иска да правим лапарото през май,питах го не може ли по рано,а той каза че имал нещо в предвид и затова иска да е май.Бързах тогава и затова не го разпитах повече.Мисля че лапарото не се поема от касата.Не ме е насочвал към Плевен,каза ми май да имам готовност и това е.
*
« Отговор #14 -: Февруари 24, 2007, 13:54:10 pm »
Аз също бях януари при него и се уговорихме за лапаро не по рано от май и на есен ИКСИ.Като гледам има вероятност с някой да се засечем там.

*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #15 -: Февруари 24, 2007, 14:00:21 pm »
Може да се видим да.И аз съм за май,а ин витрото ми каза че ще е септември. :lol:
*
« Отговор #16 -: Февруари 24, 2007, 17:09:01 pm »
Предполагам,че насочва за май, защото тогава приключват с ин-витрото и са по-свободни.
« Отговор #17 -: Март 02, 2007, 16:36:12 pm »
Правих лапаро през декември при д-р Попов Шейново и беше през касата.И то за същото-хидросалпинкс.