Здравейте,и аз съм разочарована от д-р Минев.От втори преглед ми назначи да пия Клостилбегит, като още не са ми изследвани даже хормоните, да не говоря, че от старо hsg има съмнения за хидросалпингс.Сценария според него е в следната хронология: Клостил, паралелно 3ти ден изследване на хормони, лапароскопия , инсеминация.Като попитах защо така прибързано, той ми отговори, притиснати от фактора време заради годините ми.Каkви ли са ни шансовете, като, мъжа ми е с астенозооспермия.Объркана съм, от изчетеното се чудя защо да пия Клостил без да знам още състояние на тръби, а ако се окаже, че съм с хидросалпингс и прибавим лошата спермограма, според мен ще си е направо загуба на време и средства тази инсеминация, не е ли правилно първо да се направят всички нужни изследвания и тогава да се решава какво да се предприема, може би има медикаментозно решение и/или с витамини да се работи върху подобряване на спермограмата поне.
Да не говоря колко е припрян и направо и мен “блокира” от притеснение, че много питам и бавя опашката отвън.Сега съм се насочила към д-р Даскалов, дано не се разочаровам.Последният разбрах, че прави инсета, а прави ли ин витро?