0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: моля ви за съвет /гинеколог в Пловдив/
« Отговор #60 -: Август 30, 2008, 18:17:01 pm »
Благодаря,аз вече 4та година не мога да случа на лекар.Ще отида при него,надявам се да няма повече други лекари.Желая ти успех.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #61 -: Септември 01, 2008, 13:37:44 pm »
здравейте,момичета. ще може ли някой да ми обясни по подробно за д-р Даскалов.с лечение на стерилитет ли се занимава?инсеминации?разбрах,че работи в клиника медикус алфа?има ли момиче,на която да е правил инсеминация и да е забременяла?изобщо да е помогнал?
Бях пациентка на д-р Даскалов, правила съм лапароскопия и две неуспешни инсеминации при него.
*
« Отговор #62 -: Септември 01, 2008, 16:27:21 pm »
Беше?А сега при кой лекар си?Кой би ми препоръчала?
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #63 -: Септември 01, 2008, 17:04:33 pm »
Сега ходя в клиника Надежда, София - д-р Стаменов.
*
« Отговор #64 -: Септември 07, 2008, 17:01:59 pm »
Momi4eta,mojete li da mi kajete ne6to za d-r Magdalen Matev raboti v Selena?Predvaritelno blagodarq!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #65 -: Септември 07, 2008, 22:32:29 pm »
ми от Стара Загора е, практикувал е АГ кабинет в Раднево и изражда в Селена
какво по-точно те интерисува
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #66 -: Септември 12, 2008, 10:46:39 am »
А какво ще кажете за д-р Ставрев? Надявам се не греша със името, защото го срещнах и като д-р Ставракев?!? Препоръчват ми го приятели, които са негови приятели, а не пациентки, та не мога да преценя. Ако някоя от вас има конкретни впечатления, моля пишете...
*
« Отговор #67 -: Септември 12, 2008, 15:56:12 pm »
Ставрев и Ставракев са различни лекари
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #68 -: Септември 12, 2008, 16:50:34 pm »
Ставрев ми води раждането- аз съм доволна в това отношение
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #69 -: Септември 12, 2008, 21:51:46 pm »
Става дума за д-р Ставрев. В коя клиника преглежда той? Смятам при него да правя ин витро... мога ли му се доверя?
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #70 -: Септември 13, 2008, 15:12:49 pm »
Става дума за д-р Ставрев. В коя клиника преглежда той? Смятам при него да правя ин витро... мога ли му се доверя?
Клиника Селена Пловдив е работното му място.
« Отговор #71 -: Ноември 30, 2008, 16:34:18 pm »
Момичета искам да споделя с Вас патилата си пък вие сами преценете дали да се доверите на д-р Ставрев и д-р Минев от Пловдив. Изпатих и от двамата и личния ми съвет към всички е да не им се доверявате. Изгубиха ми три години за да печелят от нещастието ми.  :(. Ставрев е абсолютен печалбар, който ме успокояваше, че ще ми помогне и ще забременея, а само ми е взимал парите. Тъпка ме с хормони без дори да ми каже реалната причина поради, която не мога да забременея. Направи ми една инсеминация без изобщо да е годна яйцеклетката за оплождане и тогава започна веднага да ми говори за ин-витро защото му светнаха очите като видя, че сме готови на всичко за да имаме дете. Отвориха ми очите изпатили от него жени, но пък за мой "късмет" попаднах на партньора му д-р Минев. Веднага каза, че имам поликистоза и трябва да ми направи лапароскопия. Направи я естествено след което започна едно тъпкане с хормони докато не станах 110кг и се чувствах отвратително. Пет месеца ходех да ме гледа по време на овулацията дали съм отделила годен фоликул за да ми направел инсеминация. Всяко ходене му плащах пари за прегледи като изобщо не се посвени да направи някаква отстъпка при все, че за седмица ме е гледал по три пъти.Накрая започна да ме обвинява, че съм станала то килограма и сама съм си виновна, че не мога да забременея защото килограмите пречели  8O . Та нали той ме направи толкова килограми  :x . Накрая се отказах защото видях, че само ми взима парите. Тези дни ходих в клиника братя Тодорови в София и д-р Тодоров с един поглед върху хормоналните изследвания видя, че имам завишен пролактин, който всъшност е причината да нямам овулация и от там да не мога да забременея. Изобщо нямам поликистоза и не ми е била нужна тази лапароскопия. Здрава съм и няма друга причина поради, която да не мога да забременея. Завишения пролактин ми пречи за овулацията. Попита ме как може такова нещо след като три пъти са правени хормонални изследвания и единствено пролактина е висок и дори начинаещ лекар би го видял камо ли такива набедени специалисти по репродуктивно здраве. Мога още да разказвам, но мисля, че това е достатъчно. Минев прави лапароскопия на когота трябва и на когото не трябва. Съгласна съм с едно горно изказване, че това си е операция все пак и си има последствия. Аз имах и цветна снимка на тръбите, която ми я прави Ставрев и то толкова некадърно, че през живота си такава болка не бях изпитвала - имах чувството, че ми вадят половите органи с кука. Въпреки цветната снимка ме подложиха и на това лапаро, от което още като настина ме боли корем. Е това е, правете си извода сами.
*

fam

« Отговор #72 -: Февруари 06, 2009, 12:01:28 pm »
Здравейте, търся добър гинеколог за второ мнение. Не става въпрос за забременяване или стерилитет, а за друг гинекологичн проблем.
Виждам добри отзиви за този д-р Даскалов.
Според вас би ли ми провел консултация по даден въпрос извън стерилитета или той се е специализирал само в това?

Благодаря за отговорите.
« Отговор #73 -: Февруари 06, 2009, 15:51:46 pm »
Разбира се ,че няма да ти откаже преглед.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #74 -: Февруари 06, 2009, 20:17:22 pm »
Д-р Даскалов няма според мен да откаже никаква консултация моето мнение е че е много съвестен човек и ще даде правилна насока.Успех
« Отговор #75 -: Февруари 06, 2009, 21:49:51 pm »
Здравейте момичета, искам да попитам знае ли някоя, нещо за д-р Бабаков,добър специалист ли е или пак само ще гледа парите, защото 1 година си губих време и пари при д-р Атмаджова и никакъв резултат.
« Отговор #76 -: Февруари 08, 2009, 10:38:49 am »
Здравейте, търся добър гинеколог за второ мнение. Не става въпрос за забременяване или стерилитет, а за друг гинекологичн проблем.
Виждам добри отзиви за този д-р Даскалов.
Според вас би ли ми провел консултация по даден въпрос извън стерилитета или той се е специализирал само в това?

Благодаря за отговорите.

Ако въпроса е гинекологочен, да.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #77 -: Февруари 08, 2009, 10:50:24 am »
Здравейте момичета, искам да попитам знае ли някоя, нещо за д-р Бабаков,добър специалист ли е или пак само ще гледа парите, защото 1 година си губих време и пари при д-р Атмаджова и никакъв резултат.
това са единсвените мнения за него:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=31488.msg502897#msg502897
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=18221.msg379306#msg379306
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #78 -: Февруари 15, 2009, 10:59:27 am »
Здравейте,и аз съм разочарована от д-р Минев.От втори преглед ми назначи да пия Клостилбегит,  като още не са ми изследвани даже хормоните, да не говоря, че от старо hsg има съмнения за хидросалпингс.Сценария според него е в следната хронология: Клостил, паралелно 3ти ден  изследване на хормони,  лапароскопия , инсеминация.Като попитах защо така прибързано, той ми отговори, притиснати от фактора  време заради годините ми.Каkви ли са ни шансовете, като, мъжа ми е с астенозооспермия.Объркана съм, от изчетеното се чудя защо да пия Клостил без да знам още състояние на тръби, а ако се окаже, че съм с хидросалпингс и прибавим лошата спермограма, според мен ще си е направо загуба на време и средства тази инсеминация, не е ли правилно първо да се направят всички нужни изследвания и тогава да се решава какво да се предприема, може би има медикаментозно решение и/или с витамини да се работи върху подобряване на спермограмата поне.
Да не говоря колко е припрян и направо и мен “блокира” от притеснение, че много питам и бавя опашката отвън.Сега съм се насочила към д-р Даскалов, дано не се разочаровам.Последният разбрах, че прави инсета, а прави ли ин витро?
« Последна редакция: Февруари 15, 2009, 12:00:42 pm от ElenaG »
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #79 -: Февруари 15, 2009, 13:31:02 pm »
Мисля че д-р Даскалов все още не прави инвитро.Но за сметка на това си мисля че не би назначил клостил без предварително цв.снимка и ако го назначи след това в зависимост от снимката мисля че ще следи нещата с утразвук.Аз лично съм минала през тези процедури при него и знам че е много отговорен и сериозен лекар.Посети го няма да сгрешиш.Успех