И с какво ще помогне лапароскопията?Според мен цветна снимка ти е достатъчна,ако нямаш вече направена.И на мен така не поиска да ми направи снимка,а направо лапаро,за да ми вземе парите,но кой да чете тогава толкова много и сега си патя.Инсетата ми ги е правил без никакви изследвания,с изключение само на едни хормони и една спермограма за мъжа ми.Нямам нито микробиология, направена при него, нито тест за хламидия,нищо!Оказа се,че имам и хламидия,и завишени антитела/но нямаше кой да ми каже,че паралелно с репродуктивните хормони се изследват и хормоните на щитовидната жлеза/.Имам и аденом на хипофизата,за който той ми казваше,че нямам,защото Пролактинът ми не бил много завишен.Какво още да добавя?!Две години загубих на вятъра,поне само това да беше,а той ми докара и Изчерпан резерв.Нямам думи!Ако лапароскопията не е наложителна,а е само да се проверят тръбите,не я прави преди да потърсиш и друго мнение.Няма да се изненадам,ако ти каже,че имаш и поликистоза и трябва да ти се направи фенестрация :xКакви изобщо изследвания ви е направил и от колко време го посещаваш?