0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: adi в Февруари 18, 2007, 12:20:20 pmtiti78 малко се отклонявам от темата.аз лятото правих лапаро при др. александров в АГ варна.оказа се, че всичко си ми е наред.нищо не ми е казано за ендометриоза, това значи ли, че и там всичко е ок?защото вече мислех и за ендометриоза да се изследвам, значи ли, че няма нужда?
titi78
Клиника Медикус Алфа е добър избор, а доктор Даскалов още по-добър, много от момичетата тук ще го потвърдят. Успех!
в Селена единствено д-р Даскалов бих препоръчала, но той води само раждания там, а преглежда в Медикус Алфа
Аз имам негативно мнение за д-р Минев и не ти го препоръчвам.За останалите лекари не мога да взема отношение.
Цитат на: Цеци в Август 11, 2008, 11:13:49 amАз имам негативно мнение за д-р Минев и не ти го препоръчвам.За останалите лекари не мога да взема отношение.От какво е провокирано негативното ти мнение за Минев...?
Здравейте момичета,някой може ли да сподели мнение,опит за "Селена" Пловдив....???Какво ще кажете за лекарите там....
Цитат на: an_manisto в Август 11, 2008, 16:20:07 pmЦитат на: Цеци в Август 11, 2008, 11:13:49 amАз имам негативно мнение за д-р Минев и не ти го препоръчвам.За останалите лекари не мога да взема отношение.От какво е провокирано негативното ти мнение за Минев...?Най-сериозното ще изтъкна и ако те интересува,ще ти разкажа всичките си патила при него за 2 години.Направи ми ненужна лапароскопия с цел фенестрация на яйчниците,изтъквайки ми,че имам поликистозни яйчници/което не е така/,която манипулация ме доведе до диагноза Изчерпан яйчников резерв.Д-р Стаменов и д-р Владимиров потвърдиха,че фенестрацията е била напълно излишна и тя е довела до изчерпване на резерва.На разположение съм за всякакви въпроси.