0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Re: моля ви за съвет /гинеколог в Пловдив/
« Отговор #80 -: Март 21, 2009, 22:54:36 pm »
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали добър специалист в Пловдив и по-точно в Тракия. Бих искала първо да направя контролен преглед, след това да пуснем всички репродуктивни хормони, фоликулометрия и т.н. Да проследим цикъла...Иска ми се да се доверя на добър специалист, който ще се надявам да ми помогне, а не да се лутам от клиника на клиника.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #81 -: Март 21, 2009, 23:12:21 pm »
Пловдив не е толкова голям, че да избираш лекар от квартала си. Според мен де. А и специалистите не са чак толкова много. Аз бих препоръчала д-р Даскалов, но той не е в Тракия.
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #82 -: Март 21, 2009, 23:22:51 pm »
Благодаря Pesheck, ще послушам съвета ти и ще посетя д-р Даскалов.
« Отговор #83 -: Април 28, 2009, 12:46:27 pm »
 pecka_76 Стана ми много мъчно като прочетох това,което си написала за д-р Ставе рев ,защото той ми помогна много и благодарение на него и целият екип на "Селена" си имам бебе като слънце и все едно чета за друг човек...Години се борих с безплодието и разбирам болката ти,но това са хора които инвестират  в много високи технологии и ходят непрекъснато на обучения и специализации в чужбина,за да могат да ни предложат най-модерните техники и да успяваме по-лесно .Всичко това е много скъпо като средства и смятам,че сумите които взимат в тази връзка са напълна разумни.Всички искаме качество и резултати, но трябва да сме готови да платим цената за това.Всеки избира сам .
« Отговор #84 -: Април 30, 2009, 10:45:33 am »
Доволна мама, моля те да ограничиш рекламните постове, дай по същество впечатленията си, от няколко дена те чета и звучиш като рекламен агент на клиниката, а не като доволен пациент.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #85 -: Април 30, 2009, 11:06:42 am »
Съжалявам,че мислите така....,защо хората приемат толкова лесно отрицателните оценки и лошите отзиви...да ентусиазмът ми сигурно е в повече,но аз се чувствам добре да споделям успехите си, а не неуспехите и недоволството си...мога да изпиша романи за клиниките през които съм минала...но нито аз, нито вие ще се почувствате по-добре от това...не бъдете толкова подозрителни, просто бъдете позитивни..
« Отговор #86 -: Април 30, 2009, 12:04:39 pm »
Тези дни ходих в клиника братя Тодорови в София и д-р Тодоров с един поглед върху хормоналните изследвания видя, че имам завишен пролактин, който всъшност е причината да нямам овулация и от там да не мога да забременея.
Провери си пролактина, като спазиш условията за това-без допир до гърдите; поне 15-20 мин. почивка в седнало /легнало/ положение и без емоционална превъзбуда.
Впечатлението ми е, че 99% от пациентките на д-р Тодоров се оказват с повишен пролактин.
Не е лошо да се консултираш с още някой лекар, специалист по репродуктивна медицина.
Почети повече старите теми.
Успех! :)