0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: моля ви за съвет /гинеколог в Пловдив/
« Отговор #40 -: Август 12, 2008, 13:31:47 pm »
Искам да ми уточните този д-р Даскалов в "Торакс" ли е,или в "Медикус алфа",споменавате го и на двете места къде да го търся....???
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
« Отговор #41 -: Август 12, 2008, 13:32:30 pm »
Искам да ми уточните този д-р Даскалов в "Торакс" ли е,или в "Медикус алфа",споменавате го и на двете места къде да го търся....???
В Медикус алфа.
« Отговор #42 -: Август 12, 2008, 13:47:29 pm »
Ан Манисто,и аз имам 5 неуспешни инсета при Минев!
« Отговор #43 -: Август 12, 2008, 18:25:27 pm »
Ан Манисто,и аз имам 5 неуспешни инсета при Минев!
Ако не те притеснявам...би ли ми разказала?...сега в петък ми е 9-и ден от началото на цикъла и трябва да отида на лекар,не искам да отлагам,това отлагане ме съсипва още повече...Единственото което спомена той за иследване ,след като чу че мъжа ми има пълна азоспермия /нито един жив сперматозоид/,че е хубаво да си направя лапаро,нищо повече...
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #44 -: Август 12, 2008, 18:52:19 pm »
8O 8O 8O
азооспермия и ти прави инсе, моля те, кажи ми че е донорско
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #45 -: Август 12, 2008, 18:55:25 pm »
8O 8O 8O
азооспермия и ти прави инсе, моля те, кажи ми че е донорско

Разбира се ,че е с донор...
« Отговор #46 -: Август 12, 2008, 19:04:22 pm »
И с какво ще помогне лапароскопията?Според мен цветна снимка ти е достатъчна,ако нямаш вече направена.И на мен така не поиска да ми направи снимка,а направо лапаро,за да ми вземе парите,но кой да чете тогава толкова много и сега си патя.Инсетата ми ги е правил без никакви изследвания,с изключение само на едни хормони и една спермограма за мъжа ми.Нямам нито микробиология, направена при него, нито тест за хламидия,нищо!Оказа се,че имам и хламидия,и завишени антитела/но нямаше кой да ми каже,че паралелно с репродуктивните хормони се изследват и хормоните на щитовидната жлеза/.Имам и аденом на хипофизата,за който той ми казваше,че нямам,защото Пролактинът ми не бил много завишен.Какво още да добавя?!Две години загубих на вятъра,поне само това да беше,а той ми докара и Изчерпан резерв.Нямам думи!Ако лапароскопията не е наложителна,а е само да се проверят тръбите,не я прави преди да потърсиш и друго мнение.Няма да се изненадам,ако ти каже,че имаш и поликистоза и трябва да ти се направи фенестрация :xКакви изобщо изследвания ви е направил и от колко време го посещаваш?
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #47 -: Август 12, 2008, 19:08:18 pm »
Цеци, разбирам огорчението ти, но лапароскопия се прави не само и единствено за проверка проходимостта на тръбите, за мен лично пък е по-сигурния метод
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #48 -: Август 12, 2008, 19:17:47 pm »
Мини,знам,че е много добър метод за диагностициране не само на проблеми с тръбите,но на мен Минев ми я препоръча,за да ми фенестрира без нужда яйчниците и за да ми провери тръбите.Ако знаех,че нямам никаква поликистоза,изобщо нямаше да се подложа,но както и да е.Аз много държах да ми се проверят тръбите,а той само от ехографските прегледи ми казваше,че нямам проблеми с тях.Да не говорим,че две от инсетата ми са преди да са проверени тръбите.Според мен е по-добре да се започне с цветна снимка,ако няма някакви сериозни съображения за лапароскопия,защото това си е все пак интервенция.Особено като знам какъв голям привърженик на лапароскопията е д-р Минев.И аз все си задавам и друг въпрос.След като е все пак хирургическа намесе,не е ли възможно след нея да се получат сраствания?Лично аз след лапарото започнах да получавам кръвоизливи в яйчниците,така ми ги обясняваше той.В последствие се оказа,че терминът кръвоизлив в яйчника е познат само на него.Нито един от специалистите по стерилитет не можа да ми обясни какво точно представлява.
« Последна редакция: Август 12, 2008, 19:20:02 pm от Цеци »
« Отговор #49 -: Август 12, 2008, 19:21:55 pm »
Цеци,не знам какво да ти кажа....ходя при него половин година,една моя приятелка си изкара цялата бременност и раждане при него,като отидох в Селена да направя консултация с лекар попаднах на него и така и си остана...то е ясно че ще го сменям,ама сега времето ме притиска и в петък ще отида на преглед защото пък почнах да си пия за пореден път клостилбегита за стимулация и ...ами незнам,...мъжа ми казва - така и така си го пила,дай да опитаме и този месец и ако не стане /не дай си Боже-знаете за надеждата/отивам при друг .Още от сега започвам да търся друг лекар :)
*
« Отговор #50 -: Август 12, 2008, 19:24:36 pm »
Цитат
Още от сега започвам да търся друг лекар
Защо не се консултираш с Д-р Даскалов още в петък.
« Отговор #51 -: Август 12, 2008, 19:25:23 pm »
Успех,Ан Манисто!Пожелавам ти от сърце при теб да е приложил правилния подход.А проследи ли те преди да започнеш с клостила дали случайно нямаш останала някоя киста от предходната стимулация?Питам,защото и такъв случай имам при него за жалост.
« Последна редакция: Август 12, 2008, 19:27:11 pm от Цеци »
« Отговор #52 -: Август 12, 2008, 19:33:41 pm »
Успех,Ан Манисто!Пожелавам ти от сърце при теб да е приложил правилния подход.А проследи ли те преди да започнеш с клостила дали случайно нямаш останала някоя киста от предходната стимулация?Питам,защото и такъв случай имам при него за жалост.
Ти пък естествено ,че не... :)иначе се казвам Ани :)
« Отговор #53 -: Август 12, 2008, 19:40:07 pm »
Ясно,жалко,че не е променил начинът си на работа.Ани,въпреки всичко ти пожелавам успех!Нищо не се знае,може да имаш късмет :wink:
« Отговор #54 -: Август 18, 2008, 11:21:16 am »
Ясно,жалко,че не е променил начинът си на работа.Ани,въпреки всичко ти пожелавам успех!Нищо не се знае,може да имаш късмет :wink:
Здравей Цеци,в петък бях при Минев... за последно,окончателно ми се затвърди мнението ,че може да е много добър за една вече бременна жена,но за инсето работи на принципа "проба-грешка"....зададох куп въпроси на които се чудеше как да ми отговори или просто мълчеше,и накрая ме пита дали ще правя ин-витро,при положение,че засега съм добре не виждам защо да го правя ,като инсето може да свърши работа...както и да е...
Понеже съм от Пловдив затова реших да правя всичко там ,но тъй като се ожених в Габрово сега смятам да започна ,пак но в Плевен,мъжът ми си е правил там всички необходими изследвания докато разбере за азоспермията,пък и четох добри отзиви за там...
След като прочетох твоите патила при Него и ги сравних с реакциите му ми се "отвориха очите"...мерси :balk_64:
« Отговор #55 -: Август 18, 2008, 11:29:50 am »
За нищо,Ани :).Радвам се,че съм била полезна.От сърце ти пожелавам успех в Плевен!
*
« Отговор #56 -: Август 29, 2008, 17:35:18 pm »
здравейте,момичета. ще може ли някой да ми обясни по подробно за д-р Даскалов.с лечение на стерилитет ли се занимава?инсеминации?разбрах,че работи в клиника медикус алфа?има ли момиче,на която да е правил инсеминация и да е забременяла?изобщо да е помогнал?
« Последна редакция: Август 29, 2008, 17:37:12 pm от di_ta »
*
« Отговор #57 -: Август 29, 2008, 17:37:33 pm »
Цитат
д-р Даскалов.с лечение на стерилитет ли се занимава?инсеминации?разбрах,че работи в клиника медикус алфа
Да с това се занимава и в тази клиника.
*
« Отговор #58 -: Август 29, 2008, 17:52:44 pm »
благодаря ти
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #59 -: Август 29, 2008, 18:15:43 pm »
здравейте,момичета. ще може ли някой да ми обясни по подробно за д-р Даскалов.с лечение на стерилитет ли се занимава?инсеминации?разбрах,че работи в клиника медикус алфа?има ли момиче,на която да е правил инсеминация и да е забременяла?изобщо да е помогнал?
Здравей ди-та аз съм пациентка на д-р Даскалов вече втора година и в момента съм след втора инсеминация при него но още нямам отговор дали ще е успешна понеже при мен нещата стоят по сложно.Но има момичета които са забременели при него .Да занимава се със стерилитет и мога да кажа че е много внимателен и заедно със съпругата си правят инсеминациите тя обработва материала .Абе много приятни и внимателни хора пък то нали знаеш всичко е божа работа но поне съм сигурна че ще бъде внимателен и няма с нищо да ти навреди в смисъл прекаляване с лекарства или някакъв друг вид увреждане .Защото съм чувала за много лекари които не могат да се справят с проблема а пък мотат пациентите и ги тъпчат с лекарства докато не ги увредят.Успех