Оги, защо не пробваш да я храниш на поискване, колкото по-често суче, толкова по-вече кърма би трябвало да произвеждаш.Според мен не се тормози с този 3 часов режим, а и давай да суче когато поиска.Тя няма нито да се прехрани, нито да стои гладна.Това е само мое мнение, разбира се, но искрено се надявам да си я кърмиш дълго.Аз доста изчетох за кърменето в мамата, защото имах сходен проблем, но за съжаление вече сме само на АМ.Аз в началото имах много кърма, но постепенно започна да намалява, изцеждах много малко, бебето не наддаваше достатъчно, започнах да дохранвам и на 3 седмица напълно ми спря кърмата
.
Искрено се надявам да стимулираш лактацията с по-често сучене и след това изцеждане и да си я кърмиш дълго време.Не се отказвай и бъди спокойна, това е също важно.
Бях чела някъде, че лактацията е на база търсене-предлагане, т.е. колкото по-вече изсуква бебето, толкова по-вече се стимулира процеса на образуване на кърмата.Така,че моят съвет е- слагай я по-често на гърда, ако заспива я пощипвай лекичко и я буди.
Пожелавам ти успех и цунки на малката Вики!