0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Без овулация
« Отговор #20 -: Февруари 16, 2007, 23:16:42 pm »
-
« Последна редакция: Август 10, 2007, 12:03:47 pm от Bellla »
Пристрастена към д-р Хаус!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #21 -: Февруари 16, 2007, 23:19:40 pm »
радвам се че ти харесва. ти направи бебето - черпенето е лесна работа :lol:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #22 -: Февруари 17, 2007, 12:51:23 pm »
Белла, тука имаме статия за клостила. Намери я и я прочети. Дава инфо за размисъл.
Извинявай, мила, но не съм ти следила историята, но само да кажа, че е добре да имаш изследване за хламидия, уреоплазма и микоплазма, бактериологично излседване на секрет от влагалището. Хламидията пречи на забременяването, другите също, а могат да направят и поразии при начална бременност.
За стимулацията най-важното е да те следят да не направиш някоя хиперстимулация и кисти. След като си при добър лекар, няма страшно.
От инсеминация не се плаши, това е най-лекото и щадящо организма на жената.
Вземаш ли фолиева киселина? С малко гимнастика за тонус и повечко плодове и зеленчуци ще си помогнеш сама още повече!
Успех каквото и да решиш!
Alexandra
*
« Отговор #23 -: Февруари 17, 2007, 13:05:44 pm »
-
« Последна редакция: Август 10, 2007, 12:04:02 pm от Bellla »
*
« Отговор #24 -: Февруари 17, 2007, 14:26:41 pm »
Добре! Аз пак се извинявам, просто не съм чела твои постинги досега, а се опитвам да помогна със съвет. Щом сте оправили хламидията и другите неща са наред, добре! Знам колко е трудно човек да реши накъде да поеме. След като имаш надежден лекар, сигурно можеш да се довериш. След като те следят как ще реагираш, контролират всичко, няма да се притесняваш. Много жени минават през стимулация и успяват. Важното е да си куражлия и да си имаш добър лекар. След като не ви се чака, действайте, щото пък знам как и чакането убива всякакво търпение и надежди.
Хайде, късмет и успех и дано всичко е добре и скоро да са ти зад гърба тези притеснения!
Мари
Alexandra
*
« Отговор #25 -: Февруари 17, 2007, 18:42:43 pm »
Иначе съм изчела всичко за клостила, и хем ме тегли надеждата, че ще стане и бързам, хем малко ме е страх от тези хиперстимулации.Док предложи най щадящата схема-5 дни * 1, ако разбира се може да се каже щадяща.Другия вариант-да чакам спонтанна-но досега/10мес/ уж със спонтанна-не става.За инсе-по този въпрос все още мисля.Изобщо изследвах много неща, и няма причина да не става, но ето-не става.
Не искам да давам съвети без някой да ми ги иска. Все пак вие си имате лекари и те преценяват най-добре. Но мога да споделя моят скромен опит от двукартната употреба на Клостилбегита. Значи първият път се чувствах много добре, единственият страничен ефект беше сухота във влагалището и сексът беше по-труден :lol:, тогава направих 5 фолкула, от които трите нарастнаха нормално и направиха овулация, а 2-та претърпяха обратно развитие. Вторият път пак го понесох добре, този път страничният ефект беше непрекъснати топли вълни, имах чувството, че съм в критическата. Тогава направих 3 фоликула и трите се пукнаха нормално и сега чакам резултата от инсето- 4то поред. Имам 2 на ест. цикъл и 2 стимулирани. Така, че за мен ако се наложи (дано не), пак бих стимулирала, все пак шансът за успех е по-голям. А пък за хиперстимулация, при минимални дози мисля, че е много рядко.
Дълго стана извинявайте. Успехи на всички!

*
« Отговор #26 -: Февруари 18, 2007, 16:01:49 pm »
Бела, твоя случай е близък до моя и аз размишлявам по темата Клостилбегит. Само че при мен е ляв ленив яйчник и дясна запушена тръба :BangHead:

изобщо не ми се почва, но май нямам избор /15 месеца опити/

но, на твое място бих изчакала още някой и друг месец. тия хормони ....
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #27 -: Февруари 18, 2007, 16:15:26 pm »
С риск да се изкажа неподготвена, но след като имаш запушена тръба не е ли опасно да приемаш Клостил? Поправете ме ако греша.
*
« Отговор #28 -: Февруари 18, 2007, 16:22:17 pm »
С риск да се изкажа неподготвена, но след като имаш запушена тръба не е ли опасно да приемаш Клостил? Поправете ме ако греша.

За опасно чак, не мисля. Но не зная, питах в темета "Клостилбегит" преди седмица, но там никой не ми отговори. Но док. е репродуктивен специалист, така че се надявам всичко да е ок. Сигурно ще го почна и ще пиша после резултата.  :roll:
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #29 -: Февруари 18, 2007, 16:34:44 pm »
Рискът е от извънматочна бременност май. Щом си сигурна какво правиш, дерзай напред и много успех желая!
Ако искаш почети, от това глава не боли. Тук доста се е изписало за Клостилбегит. Мен лично доста ме е страх от подобен род препарати и гледам да съм предпазлива. Проверявай си мненията не е излишно.
*
« Отговор #30 -: Февруари 18, 2007, 17:23:08 pm »
И аз мисля, че при запушени не бива да се приема, ама твоята е само едната. А пък щом лекар ти го е назначил......Абе сложен въпрос

*
« Отговор #31 -: Февруари 18, 2007, 17:26:52 pm »
Зина благодаря, че сподели опита си с Клостила.
« Последна редакция: Август 10, 2007, 12:01:44 pm от Bellla »
*
« Отговор #32 -: Февруари 18, 2007, 17:28:12 pm »
Бела, твоя случай е близък до моя и аз размишлявам по темата Клостилбегит. Само че при мен е ляв ленив яйчник и дясна запушена тръба :BangHead:

изобщо не ми се почва, но май нямам избор /15 месеца опити/

но, на твое място бих изчакала още някой и друг месец. тия хормони ....
Тес при твоя случай мисля, че е оправдано вземането на клостил.