Страхотна тема! Хем се посмях яко, хем ме хвана яд колко много хора и "лекари" даващи повод за нея има..., но ще наблегна на веселата гледна точка
Преди около 6 години отивам на профилактичен преглед, докторът на възрастта на дядо ми (прехвален), очаквам професионално отношение. Заемам позиция, той започва да работи и възкликва: "Я, какви буби има тук!" (гледа вътре в мен), подскачам на стола, под "буби" си представям насекоми с крачета, не мога да смеля на секундата... Док. зацепва явно защо съм
и се подхилва: "Споко де, некви гъбички са, вероятно заради аналния секс." Ама ние не правим анален секс...обяснявам аз. Той:"Е защо не правите?! Според мен ще ти хареса. Непременно да опитате...я к'во хубаво дупе имаш." следва намигане. Сега ми е смешно, но тогава бях в потрес
Преди 10 години, по спешност ме приемат в болница със зверски болки в корема - не мога да стоя изправена даже. Преглеждат ме подред всички имащи "квалификацията" за това - мануално. Пускат изследвания и ми предлагат 2 таблетки аналгин за болките...
На сутринта пристига шефът на отделението и му хрумва да използва (най-после) "космическия уред" ехограф. Гледа и прави кисела физиономия. "Надявах се да е извънматочна бременност, ама ЗА СЪЖАЛЕНИЕ не е." Аз:
Поглежда и изследванията, пак монитора, още по-кисела физиономия и : "Нито кистички има....даже и една инфекцийка не излиза бе..." Аз:
Вече поглежда и мен и с надежда в гласа ми казва: "Е, поне един-два аборта не си ли правила? Така без нищо как да разбера защо те боли корема?"
А сега де!!! Аз съм виновна, че нямам инфекцийка и един-два аборта (поне), явно съм ужасен човек
След луд скандал, 15 мин. по-късно се самоизписах, с уверението, че няма да имам деца
...щото нямам кисти
чки и аборт
чета вероятно (бях почти на 20 г. тогава)
А сега вече като се успокоих, направо да си отменя часа за преглед а? Щом съм споко - няма как да не забременея, какво ще се разкарвам по изследвания? Така ами