0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Източник: бг-мамма, на постинга
Цитат
ceto
Новак
Re: Първи / ранни признаци за бременност !
« #272 сряда, 25 април 2007, 13:42 »
Здравейте,аз съ6то съм нова тукно реШих да ви пиШа.С приятеля ми правим доста опити за забременяване.Но миналия месец имахме много проблеми на главата си и съм 100% сигурна че правихме секс 2 дена преди овулацията.Но ето ,че вече 4 ден ми закъснява,гърдите много ме болят,но болки в корема нямам.Кафето сама го спрях не изпитвам нужда да го пия.Не мога да си купя тест за6тото сме в чужбина,далеч от град.Как мислите може ли да се забременее като не си в овулация?Да малко тъп май въпрос зададох,но много ми се иска да е така. Praynig
е отговорено така:
Цитат
cecka-mecka
Гост
Re: Първи / ранни признаци за бременност !
« #273 сряда, 25 април 2007, 13:49 »
ceto, napulno e vuzmojno. Spermatozoidite jiveqt nqkolko dni, sled kato sa izhvurleni. Jenskite sa po-ustoi4ivi, taka 4e ima 6ans ako si bremenna, da e s momoi4e.
8O Без коментар  :lol:
Точица, на това от мамата, дето го цитираш кое му е бисеростото на репродуктивна тема? Защото има и "мъжки", и "женски" сперматозоиди.
 8O
*
Да,а и наистина женските са по-бавни,но по-устойчиви!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Според мен бисерите са два - Може ли да се забременее когато не си в овулация и Има шанс да си бременна с момиче.
Всяка от нас знае, че шансовете са 50/50 :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Ми да се включа и аз с "любимата" ги гинеколожка
На преглед 26- ти ден от цикъл 28 дни. Гледа ме на ехограф - "Отивайте в къщи и правете секс - имаш фоликул, който всеки момент ще се спука." Изобщо не й хрумна, че може да е задържан фоликул.
Пак същата - "Не ми се праща мъж ти на спермограма - много е млад..."
И любимата ми случка: Ползвам инжекции за лечение на ендометриоза по здравната каса. Личната лекарка ми ги изписва на всеки 30 дни. Инжекциите приключват и имам разрешени лекарства за инвитро. Пращам мъж ми при личната лекарка да ми ги изпише. Настава смут и паника, мъж ми ми звъни по телефона - "Ами личната лекарка се консултира с гинеколожката (пак тази, "любимата") и тя каза, че лекарствата за инвитро трябва да се изписват 6 месеца - на всеки 30 дни, дори сметна, че 22 ампули пурегон делено на 6 е по 4 инжекции на месец." Няма да казвам, че ми изписаха всички лекарства на веднъж, след като мъж ми заплаши с лична разправа  :D
« Последна редакция: Април 27, 2007, 13:14:16 pm от Фоксче »
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
Пак същата - "Не ми се праща мъж ти на спермограма - много е млад..."
:ask: Като си помисля под каква възраст, мъжете не могат да бъдат пратени на спермограма, започвам да те подозирам в изразена педофилия! :lol: :lol: :lol:
:ask: Като си помисля под каква възраст, мъжете не могат да бъдат пратени на спермограма, започвам да те подозирам в изразена педофилия! :lol: :lol: :lol:
това много ме освежи  :D  :lol: :lol:
всъщност като се замисля има много "гинеколози", които оставят мъжа за десерт - а то каква била работата  :D...
:lol: :lol: :lol: (без бой не си признавам)
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
моя мъж направи първата си спермограма на 24, така че и аз заповам да с ечувствам виновна вече..какво ти виновна, направо подсъдна!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Ако ме питате, като почнат да имат полюции и са готови.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Една приятелка: "Имам течение"
Аз: "Иди на лекар"
Тя: "Аз знам какво ми е - преди две години ми откриха хламидия и сега съм решила да се лекувам вече - с билки"
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
Мда, и обикновено подобен тип хора търсят лекарска помощ когато вече е много късно и коментират нещо от рода на: "Аз си бях добре докато пиех билките (или докато нищо не правех) пък след като този некадърен лекар ме накара да пия тези хапчета положението рязко се влоши." Точно заради подобно мислене настръхвам цялата като чуя за билки, а те в болшинството от случаите могат да бъдат много добро съпътсващо лечение. Обаче всичко си има мяра...
Една приятелка: "Имам течение"
Аз: "Иди на лекар"
Тя: "Аз знам какво ми е - преди две години ми откриха хламидия и сега съм решила да се лекувам вече - с билки"

Ужас :cry:
Това ми напомня на времето когато влизайки в кабинета на гинеколожката си- спокойно още съм при нея на пук на някой който казват да я сменя, аз имам оплаквания от бяло течение, все пак карах бактериална вагиноза, а тя:
-Ами при това положение дай да изследваме и приятеля ти...
-Е извиках го аз , трябваше да си прави някв изследваиня за да се види дали не мее заразил с нещо , щото докторката ми беше на това мнение, но в крайна сметка аз излекувах вагинозата си с билки а той не си прави никакви изследвания...

Само като му спомена че пак отивам при АГ-то и че тя иска да се запознае с него той настръхва и ми отказва да дойде с мен... Мъже какво да ги правиш, а то и докторката ми едвам разбра че се пазим...

Това се казва бисер след бисер...

lb2f
*

[/quote]
Абсолютен бисер!!!! :lol:
Пристрастена към д-р Хаус!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Това ми напомня на времето когато влизайки в кабинета на гинеколожката си- спокойно още съм при нея на пук на някой който казват да я сменя, аз имам оплаквания от бяло течение, все пак карах бактериална вагиноза, а тя:
-Ами при това положение дай да изследваме и приятеля ти...
-Е извиках го аз , трябваше да си прави някв изследваиня за да се види дали не мее заразил с нещо , щото докторката ми беше на това мнение, но в крайна сметка аз излекувах вагинозата си с билки а той не си прави никакви изследвания...

Само като му спомена че пак отивам при АГ-то и че тя иска да се запознае с него той настръхва и ми отказва да дойде с мен... Мъже какво да ги правиш, а то и докторката ми едвам разбра че се пазим...

Нищо не разбрах  8O Аз ли бавно загрявам...

*
Бебе, не си само ти!
и аз bebe_вече 2007  8O,
аз въобще не загрях къде е вица.
ако някой помогне на бедната "камила" ще му бъда благодарна  :D
*
и аз bebe_вече 2007  8O,
аз въобще не загрях къде е вица.
ако някой помогне на бедната "камила" ще му бъда благодарна  :D

И аз така. Фантини работи. :D
 :oops:На 19-20 години или там някъде като бях /щастливо омъжена за бившия :D /, като се появеше цервикалната слуз по време на ову аз решавах че съм болна от нещо и не допусках никакъв контакт...и така няколко години докато не разбрах за какво става въпрос.. :oops: :D  Ей на това му се вика "Ега ти кифлата" :D :oops: