0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Да се повеселим малко - "бисери" на репродуктивна тема
« Отговор #120 -: Февруари 17, 2007, 19:10:30 pm »
Момичета, ние тука пишем бисери, ама имайте предвид, че ние тук, във форума, сме от начетените, отраканите и не се даваме лесно! Все пак поназнайваме това-онова. А сега си представете какви ли ги говорят на момичетата, които не знаят абсолЮтно нищичко, нямат интернет, не знаят за форума...Там направо ще е... 8O

Права си, точно така съм била аз преди 5-6 години. :(
*
« Отговор #121 -: Февруари 17, 2007, 19:22:25 pm »
въпросното момиче даваше пример,че и тя не можела да забременее /не помня колко време/,но след като си взели булонка веднага забременяла.В резултат на този съвет малко по-късно едно от питащите момичета се похвали че обсъдили с мъжа си въпроса и ще си вземат коте.Даже питаше откъде да си вземат здраво котенце.
Е как коте бе, кажи й че рецептата е с булонка  :lol:
:lol: :lol: :lol:
« Отговор #122 -: Февруари 18, 2007, 19:08:00 pm »
Отивам на преглед при гинеколог по касата, с който съм се уговорила да ми даде направление да повторя три хормона. Прегледа мина.  Разказах му за готвеното икси, какви са ми проблемите и т.н. Погледна ми хормоните, които бях направила преди това и каза, че няма нищо нередно и не се налага да се повтарят  :o. На въпроса ми за драстично ниското ЛХ, той отговори да не се притеснявам и че той по принцип се мерил на 21-вия ден  :lol:! Нещата щяха да се оправят с една лека стимулацийка с КЛОСТИЛБЕГИТ. При тези думи аз бях в шок и ужас.
"Ама докторе, ние се готвим за икси, защо стимулация сега?"
"Аааа, нищо с клостибелгита ще залъжем хипоталамуса да си мисли не знам какво си ... :lol: и трябва вече да си подготвена за иксито!".
« Отговор #123 -: Февруари 18, 2007, 21:40:25 pm »
Mоето джи-пи също има проблем със забременяването и един ден като отидох за направление за гинеколог проведохме следния разговор:

Тя: За какво ти е да ходиш на АГ?
Аз: Имеме проблем със забременяването?
Тя: За къде си се разбързала, аз трябва да бързам, че нямам никакво време.
Аз: Все пак искам да отида.
Тя: Няма за къде да бързаш.

Свекърва ми /лекар/:

тя: Чувала съм, че жени които не могат да забременеят пият някакви хапчета/клостил/ и забременяват веднага:
аз: ние сме с мъвки фактор.
тя: не е това.
аз: от къде разбра.
тя: лекарски инстинкт.

« Последна редакция: Февруари 18, 2007, 21:47:38 pm от Cvetelina »
*

didoni

• 335
  • Животът е прекрасен
« Отговор #124 -: Февруари 19, 2007, 01:08:26 am »
Да се включа и аз:
моята баба ме  гледа че гушкам котарака и вика: стига си го прегръщала това животно, ами я да вземете да си КУПИТЕ едно дете, нали и двамата работите!

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #125 -: Февруари 19, 2007, 11:20:10 am »
Момичета, ще ме уморите от смях :lol:.
Доста време се опитвах да намеря една отдавнашна тема, която също си спомням, че много ме забавлява, но за съжаление не успях - там едно момиче питаше дали може да забременее от ан**ен секс :D.

Сега и нещо, което според мен си е чист бисер:
В една неотдавнашна тема, една девойка заяви, че на съпруга й показателите са отлични - 95% подвижност 8O. И това не било лабораторна грешка - те били проверили на две места!

То и моя мъж има 75% подвижност, но от тях:
30% бързо подвижни
20% подвижни и
25% бавно подвижни и като си ги сметнем - ето ти 75% подвижност  :lol: :lol:. А като сложим и тези написаните на последния ред - направо 100% си ги докарваме нищо, че там някой написал "неподвижни".
Намерихме нашето синче.
« Отговор #126 -: Февруари 19, 2007, 18:09:02 pm »
Абе то смешно, смешно , ама написаното до тука е като  защита на професура през това, което съм чувала от съученици преди мно-о-ого години/на 28 съм/.

Шушукане между момичета в 6-ти клас, притесненията са дали може да се забременее,защото едната глътнала сперма. :P

Обяснение на мой съученик в спора му с мене, че не се казва `деТственост`.Той-така се казва, защото детето в тебе умира. :P

Овулацията била обуйлация, защото тогава жената се обличала повече да не й настинели яйчниците.... :P

/сега се връщам в детските си спомени и се хиля с глас...А така опонирах, мама -биолог, ме беше научила и дала настолни книги, та бях в час, ама имах съученичка ,която на 14 мислеше че я е донесъл щъркела. :?
Ще  питам майка ми за други бисери, защото тя до преди години водеше СИП `В света на интимното` :P/
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #127 -: Февруари 19, 2007, 18:14:08 pm »
Аз пък чух нова рецепта за забременяване:
Та взимаш едно кисело мляко, ама задължително Верея, и го смесваш с още една кофичка вода. Та след полов акт с таратора без краставица си правиш промивка. Целта била да се помогне на плувците да достигнат целта си. Бля!
*
« Отговор #128 -: Февруари 19, 2007, 18:33:18 pm »
Та взимаш едно кисело мляко, ама задължително Верея, и го смесваш с още една кофичка вода. Та след полов акт с таратора без краставица си правиш промивка. Целта била да се помогне на плувците да достигнат целта си. Бля!

Боже, а пък аз да хабя айрана за пиене. Каква загуба на време!  :lol:
« Отговор #129 -: Февруари 19, 2007, 19:16:45 pm »
Лейди, ама защо Верея?Значи дори и спазила рецептата , но с друга марка мляко не стане да съдя производителя,а? :lol: :lol:
*
« Отговор #130 -: Февруари 19, 2007, 19:56:48 pm »
Та взимаш едно кисело мляко, ...

Хранително-вкусовата промишленост да не се ослушва, ами да си признава, че голям пръст има в репродукцията и контрацепцията!

Да добавим рецептата за контрацепция с:

-аспирин във влагалището
-оцет във влагалището

А онова за меда във влагалището за какво беше? Против гъбички май...
Alexandra
*
« Отговор #131 -: Февруари 19, 2007, 20:02:40 pm »
   Един гинеколог ми беше казал, че против гъбички действа и промивка с айрян...Това е друга рецепта от ХВП!
Re: Да се повеселим малко - "бисери" на репроду
« Отговор #132 -: Февруари 19, 2007, 20:36:11 pm »
Да добавим рецептата за контрацепция с:

-аспирин във влагалището

Това за аспирина го знам по-иначе - слага се между колената и се стиска здраво ;)
« Последна редакция: Февруари 19, 2007, 20:38:05 pm от little_rabbit »
*
Re: Да се повеселим малко - "бисери" на репроду
« Отговор #133 -: Февруари 19, 2007, 20:59:34 pm »
Това за аспирина го знам по-иначе - слага се между колената и се стиска здраво ;)
:lol:Виж това действа безотказно!
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #134 -: Февруари 19, 2007, 21:35:32 pm »
Един гинеколог беше настинал веднъж от проветряване на кабинета си, имал "щастието" да прегледа пациентка, която си правила промивки с кисело мляко. :lol: Ами ако е било лятото в жегата?
*
« Отговор #135 -: Февруари 19, 2007, 22:30:24 pm »
след първия ми опит ин витро, возя съседка до майка и.В колата:

тя:и кво не стана сега с инветриото
аз: ми да, слаб беше вятъра
тя:не знам как е сигурно е трудна процедура
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #136 -: Февруари 19, 2007, 22:31:47 pm »

обаче ние тук, от Зачатие, знаем, че киселината треби плувците, така че и Пършевица да се ползва - ефектът ще да е обратен...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #137 -: Февруари 19, 2007, 23:47:12 pm »
Лейди,направо водиш класацията с тази верея .... :lol:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #138 -: Февруари 20, 2007, 09:47:51 am »
Aз разбрах, защо е точно с Верея  :lol:
Вчера, когато гледах за пореден път рекламата се светнах.  :D
Там дават един малък сладур,а майка му му дава от млякото  :D
А и като кажат че Вереята е от първокачествено мляко, и като
видиш ухиления малък продукт насреща си, как да не си направиш една забременяваща промивка  :lol:
« Последна редакция: Февруари 20, 2007, 12:09:50 pm от BLACK_ROSE »
*

balmi

« Отговор #139 -: Февруари 20, 2007, 11:29:27 am »
А знаете ли рецептата със заешката мас ? Това една акушерка ми го препоръча. Та заека, се коли, одира и маста се стопява на котлона. В нея се топят тампони от марля, които се държат в хладилник и в продължение на 20 дена преди лягане буташ по един тампон във влагалището и го вадишна сутринта. Освен това всяка вечер клякаш над отвара от анасон и стоиш докото издържиш.
Рабитче, нищо лично за зайците миличко. Теб няма да те одереме. :bighug: