здравейте и от мен...Тя темата - да се смееш ли, да плачеш ли и аз не знам.
Цитат от статия, на която попаднах преди около седмица:
"Сперматозоидите "влетели" от гърлото в ушите на момичето, а два часа по-късно при мастурбиране попаднали във влагалището му Ани е само на 18 години и скоро ще стане майка. Но още не може да повярва, че това се е случило с нея. И не може да свикне с ахканията и цъканията на медицинските светила... Когато й закъсняла менструацията, Ани не обърнала особено внимание. Решила, че може да е от преумора, от стрес. После си казала, че все пак е добре да се консултира с гинеколог, но не позволила да я прегледат на "магарето": "Аз още съм девствена". Лекарят я пратил на ултразвук... и изведнъж - шашкаща новина: бременност на десет седмици
В края на статията дори и дават информация от ЕНЦИКЛОПЕДИЯ "В горната част на гърлото, около долната носова раковина има отвор на слуховата тръба. Тя служи за постъпване на въздуха от гърлото в барабанната кухина. Нормално при гълтане тази част на гърлото се отделя от небната преграда, затова хранителна маса не попада нито в носната кухина, нито в слуховите тръби. Ако обаче човек не гълта сам, а някаква течност се изстрелва в гърлото му под налягане /което впрочем става при еякулацията при орална любов/, той не успява да извърши гълтателно движение и небната преграда не възпрепятства попадането на съдържимото в слуховата тръба. "
А за невежеството и кадърността на БГ докторите да не говорим..Отивам на профилактичен преглед в Студентска поликлиника - София.Никакви оплаквания. Посрещна ме докторката, жена около 50 - те. Уточнявам, че бях на 22 и имах сериозен приятел, който по - късно стана и мой съпруг. След прегледа следва скандал. Как може на тази възраст да съм правила секс - неомъжена. Срам.
Не се сещам точните и думи, но въпросната специалистка ми откри "рак на маточната шийка и много голяма възможност да не мога да имам деца" само с един преглед..
Какво да ви кажа момичета - хем знаех, че не е възможно да ми постави такава диагноза без изледвания, но доста плаках..
Повече никога и не стъпих там..