0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
:oops:На 19-20 години или там някъде като бях /щастливо омъжена за бившия :D /, като се появеше цервикалната слуз по време на ову аз решавах че съм болна от нещо и не допусках никакъв контакт...и така няколко години докато не разбрах за какво става въпрос.. :oops: :D  Ей на това му се вика "Ега ти кифлата" :D :oops:
:lol: :lol: :lol:
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
като се появеше цервикалната слуз по време на ову аз решавах че съм болна от нещо и не допусках никакъв контакт...
И аз заявих на мойта док, че съм с течение... А тя след акто ме преглета ми каза "Ти все едно че си сестра на сестра си - и тя така си поставя диагнози"
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
:oops:На 19-20 години или там някъде като бях /щастливо омъжена за бившия :D /, като се появеше цервикалната слуз по време на ову аз решавах че съм болна от нещо и не допусках никакъв контакт...и така няколко години докато не разбрах за какво става въпрос.. :oops: :D  Ей на това му се вика "Ега ти кифлата" :D :oops:
   И аз имах такъв момент преди години и майка ми ме уверяваше,че е нормално в определени дни,но аз не й вярвах!   :lol:   :lol:   :lol: . После отидох много притеснена на лекар и се оказа,че мама е била права!   :P   :oops:
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Бебе, не си само ти!
при всички случаи малко сте неразбралите :lol:
ммери, трудно е за обяснение...кой разбрал - разбрал :wink:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Хаха като стана дума за течение - преди мнооооого гоини се явявам при едно светило с много, ама много силно течение, при което той ме прегледа и ми предписа лексотан! Било на нервна почва. Няма да казвам, че бяха обикновени гъбички, но се сетих за този случай, защото наскоро една позната също сподели, че 4 години ходи при една и съща гинеколожка за силно течение, която след като по метода на налучкването й предписала едно по едно всички познати й лекарства, й предписала лексотан!
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
Ти май си единствената която е успяла да разбере  нещо от `бисера` който пуснах а и нали тогава си говорихме за това че мъжете много трудно биват накарани да отидат на лекар с нас жените и да си направят някое и други изследвание както ние...  :) :P
Фантичка, това стана ясно, но дали е смешно?  :)
Хаха като стана дума за течение - преди мнооооого гоини се явявам при едно светило с много, ама много силно течение, при което той ме прегледа и ми предписа лексотан! Било на нервна почва. Няма да казвам, че бяха обикновени гъбички, но се сетих за този случай, защото наскоро една позната също сподели, че 4 години ходи при една и съща гинеколожка за силно течение, която след като по метода на налучкването й предписала едно по едно всички познати й лекарства, й предписала лексотан!

:D това звучи като модификация на един стар виц: Ще има течение, но няма да й пука ...
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Лексотан за течение  8O Ммери - точно и аз за тоя виц се сещам  :lol:

Аз пък се сетих за доктора, който дал на пациента си разхлабително срещу кашлицата.
- Кашляш ли още?
- Не смея.
*
Аз пък днес отидох да се запиша при друг личен лекар, защото стария вече не е към касата. Влизам аз при нея и и разказвам всичко, когато стигнах до термина "варикоцеле" и тя: Какво "-целе"?
« Последна редакция: Май 10, 2007, 21:50:23 pm от madlen »
Оф,не знам дали е смешно или тъжно,но вчера едно момиче на 31г.,родило преди три месеца ми каза,че тяхното бебе не било станало по време на овулация,а няколко дни преди или след това.Изненадах се,защото по професия е съдия или прокурор т.е. образовано момиче.Опитах се да обясня,че такова чудо като забременяване не по време на овулация няма.Споменах,че секс може да са правили няколко дни по-рано и щом сперматозоидите са оцелели са оплодили яйцеклетката по време на овулация,но тя продължи да смята,че е забременяла извън овулацията.
Лексотана е силно успокоително.
Лексотан за течение  8O Ммери - точно и аз за тоя виц се сещам  :lol:

Лексотана не беше ли нещо като лепило?
Това ми напомня и за рецептата на мойта докторка със сода за трепане на  гъбички и аз все още се питам дали и тя  я е изпробвала след като толкова често я препоръчва 
Фанта, Фанта...
Бисер след бисер, но не само в тази тема...
*
  Растежът на гъбичната колония зависи от РН на средата и аз не виждам какво има да се чудиш, Фанта, на "рецептата на твойта докторка". Содата за хляб (натриевия бикарбонат или още хидрогенкарбонат) променя РН на средата към основна (това се учи по химия в училище), а гъбичките предпочитат кисела среда. Като не си наясно, защо бързаш да квалифицираш нещо като смешно? Винаги съм се чудила на хора дето бързат да се изкажат без да са предположили, че може и да се изложат. Значи какво става... като ни дадат лекарите некомпетентен съвет- плюем, като ни дадат компетентен- ми пак ще оплюем. Колко му е.
:lol:уф, днес просто бисерите нямат край! Мда, гъбичките си се влияят от средата. Ама влагалището да не ти е колба за експерименти. Вероятността да се разрани или възпали от содата е много по-голяма от вероятността содата да изтрепе гъбичките. Гъбите са упорити животни и много трудно се лекуват, дори и с лекарства. Абсурдно е да поддържаш променена кисленинност през цялото време, че да има някакъв положителен ефект цялата работа! Химията си е химия, но когато се прилага върху хора, трябва да бъде съобразена с човешката физиология.  :lol:
Въобще с такива "мариновани" съвети трябва много много да се внимава, че само до бели водят!
Лексотана не беше ли нещо като лепило?

E, Фанта, с тоя лаф направо влизаш в челната тройка, дъ бест, макар и не на репродуктивна тематика!
*
Добре де, ако Фантето има предвид, че Лексотана бива използван като опиат от някои мургави дечица (както други химии, наречени на жаргон "лепило") не е много далеч от истината. Виж не е лепило за лепене, ако това има предвид! :lol:
Абе Лани, и ти изби рибата... Те наистина дишат изпарения от лепило  :lol: Такова, което е на ацетонова основа :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Да - и не само! Дишат всякаква упойваща химия, но и Лексотанът в комбинация с Диазепам беше много популарян на времето за същата цел! Във всеки случай това, което аз съм виждала в едно такова "весело" пакетче определено не можеше да се използва за лепене...
Исках да кажа, че ако е използвала "лепило" в това му значение, и "Лексотан" за това му приложение, да - двете неща имат сходна употреба.
« Последна редакция: Май 11, 2007, 11:51:01 am от Lan »
 :D :D :D
ох, ща падна от смях с вас момичета!
Определено Фантичка има предвид лепилото като наркотично вещество. Забавното за мен е, че цяло поколение май въобще не го свързва с другото му, все пак основно приложение.
Все пак аз считам, че както и лепилото, така и содата следва да се използват по предназначение ... Има достатъчно антимикотични глобули, които балансират средата.