хаха, много забавни неща чета. Това с кучето и котката е много яко!
Да добавя и аз мои преживелици.
1. Първи доктор от МД София. "Правете секс след 10 дни въздържание на съпруга, тоест тогава плувците са най-годни за оплождане."
и още: "Намери си друг мъж, тоест естествен донор, абе, я си хвани един любовник, и ще забременееш!!!"
Аз понеже съм супер откровенна казах този лаф на мъжа ми, и познайте какво стана
дали ходя при този лекар вече.
2. Друг Доктор от МД. "Бременност след лапароскопия? /имах закъснение на цикъла/ Ти луда ли си? Поне година и половина няма да може да забременееш."
Същия док, след установена овулация със УЗИ: "Бягай вкъщи, хващай мъжа, дай му мед и орехи, и да те видя бременна следващия месец."
"Ако той не може, аз ще дойда."
Само да вметна, и двамата са свестни лекари, оператори, ама им куца стерилитета. :
3. Свекървата след процедурата: "Ти вече няма да ходиш на работа?", демек, бременна си, нали?, "Ще ти дам дънките на племенницата, нали си бременна и ще ти трябват."
Пак тя изобщо неразстроена след отрицателния тест декември месец: "Е, ти попита ли док защо не стана, няма ли да ти даде обяснение?", пак тя преди време: "Е, ама какви кравешки очи имаш, сигурно си бременна, а?" пред 10 души на вечеря, след като е уведомена за не особено хубавите резултати на сина и, и становището на докторите "За арт сте."
сладурче, как да не я .....
:
Това се сещам засега.