Здравей, Мели
Аз отскоро посещавам форума, опитвайки се да открия причината за отрицателния резултат от 9 месечните ни опити да се сдобием с бебче. Аз съм ходила на гинеколог преди да започнем с опитите като тогава ми направиха стандартен преглед и цитонамазка, от която резултатът беше ОК. Преди 5 месеца мъжът ми получи болка в единия тестис и отиде на уролог. Освен за болката там е казал и за опитите ни за дете. Докторът се е зачудил как така след 9-годишна връзка и не особено пазене аз още не съм забременяла и поради това му назначи и спермограма... Е, оказа се, че тя не му е мн. добра, а и че има някакво възпаление на тестиса, за което пи антибиотик и някакви витамини. Въпросът е, че след това моя хубавец реши, че се е оправил и няма нужда да си прави повече изследвания (това щяло подсъзнателно да му повлияе, а пък той си бил здрав)
Та въпросът ми е може ли да забременея при 30%хипокинетични и 70% aкинетични сперматозоиди, а като допълнение и само 25% от тях са с нормална морфология, а 75% са с дефекти..Бих се радвала да ми отговориш за да знам дали не е вече крайно време да му стъпя на врата и да го помъкна по лекари (моя мъж, де
)
Извини ме за дългия постинг, но не знам какво да правя.