Здравейте, д-р Даскалов!
Бих искала да Ви разкажа историята си, преди да задам въпроса си....
През 2003 г ме приеха в русенското АГ за задържане, имах кървене, но без никакви болки и уж всичко беше наред, кървенето премина, вдигнах температура около 38 градуса и лекарите започнаха да говорят за изтичащи води...Направиха абразио - 4,5 месец...
През 2005 г беше ред на "кухо яйце", а през 2006 г - мисед...Правихме генетични и имунологични изследвания в Плевен. Установиха положителен антикардиолипин ИгМ антитела и повишени CD3-CD56+Cd16+NK клетки. Препоръчаха при плануване на бременност да пия Аспирин протект и фолиева киселина, а при + тест за бременност УЗД да се направят вливания с Имуновинин интакт - 25 ампули и.в....., през м. януари т.г. ми закъсня цикъла и гинеколожката препоръча да направим вливанията без да е видяла плоден сак - само по + тест за бременност. Направихме вливанията, но не ми било писано...Следващия кошмар беше извънматочна бременност в тръба с хронични неспецифични възпалителни промени, Миоматичен възел с размер на мандарина, и киста на левия яйчник...Отстраниха ми дясната тръба...Предстои ми цветна снимка за установяване проходимостта на лявата тръба...Въпросите ми са няколко...Пропуснах да кажа, че операцията беше лапароскопска на 03.02.2007...Какво би се случило, ако другата тръба не е здрава (простете ми, просто не зная как да се изразя)? Колко време трябва да бъде възстановителния период след операцията, преди да започнем нови опити (ако вс е наред)? И най болезненият...има ли жени, които въпреки подобни проблеми са имали свои деца...Извинявайте, ако писмото е дълго, или въпросите Ви се видят елементарни...Боли......