zdarveite, otnovo
Благодаря за отзив4ивиста Ви,
за да бъда по ясна , заедно с хормоналните ми изследвания бяха пуснати и анти тела атнти сперматозоиди за мен(буквален превод от итал.),със вземане на кръв винозно, след което ризултатът е позитивен, разбирам и уважавам васето мнение, дори говорийки с м. гинеколог,не им дава голяма важност,4е това е реакзия на имунната система,застото ве4е сам имала предисни забременявания , както ви споменах в пр. писмо но без стаслив край ) но ако е така засто не ми предписе доп. изследвания, това ме притеснява и така този месец
сте правя IUI(за първи път),трябва ли да си направя доп.изследвания, или да опитам пък каквото стане.?
Друго което бих Ви попитала, дали има санс за успех въобсте за за4еване след като еякулатът обработен за вътрематочна инсеминация намалява св. живоспособност,след като на съпругът ми от последната спермограма бързо прогресивни след 60 мин. 21%, а след 120 мин. 9,7% (като коли4ество и морфология е ок) , какво е васето мнение??????
Съжалявам, но сигурно разбирате как се 4увства 4овек когато се предприема нова ( важна) стъпка, може би мн. объркан и несигорен.
за сега Ви благодаря много, за проявеното търпение.
с уважение
и приятна седмица.