zdraveite, 4estita baba Marta
d-r Daskalov,mn. se radvam 4e bih imala tozi shans- vnimanieto na spezialist na tvoqt roden ezik, i taka , jiveq v 4ujbina po-to4no v Italia.(Не разбира се В страната на 4удесата. )
Моят главен проблем е, 4е не сам сугорна в това което ми предстои -IUI, поради разли4ни вьпроси които не мога да си отговоря.Пьрво моят сьпруг има не мн. добра спермограма, за което пие (незнам дали е познато в БГ.) SPERGIN Q 10(za povi6avane aktivnosta na sperm.),за това ок , но при повторни хормонални анализи ,анализирахме и антиспермални анти тела след което са полужителни (bed), след което моят гинеколог ре6и да се напражи IUI ,за се преско4и влагалистито мат. 6ийка т.е. заради антиспермалните анти тела, но моят вапрос, след като това изследване се прави с вземане на кръв венозно, озна4ава 4е антиспермалните анти тела няма да дожедат поужителен ризултат от инсеминацията, ТАКА ЛИ Е ИЛИ ????до каква степен да се претеснявам и трябва ли опитам направo ИКСИ, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ЗАСТИТАТА НА АНТИСПЕРМАЛНИТЕ АНТИ ТЕЛА???
Осте несто а вазможно ли е като сам има ла ве4е забременявания (макар неуспесни) от каде се взеха тези антиспермални анти тела?????ПОследно ве4е 4е се улях малко много, прегъната мн. напред матка създава ли проблеми за забременяване т.н.
Благодаря ви предварително , бих писала и осте но за сега в този момент ме интересува в пове4е, благодаря Ви от
Какво и кое наи правилно в моят слу4ей, писете ми .......
С уважение .