Здравейте д-р Даскалов.На 42г съм и бих искала да запитам какви да са ми изискванията от лекуващият ми лекар.Правена ми е цветна снимка преди 3 месеца,имам 2 миоматозни възела които не запушват тръбите,всичко отвътре така да се каже е нормално но се установява липса на овулация.Преди цветната снимка приемах клостилбегит,сега от 2 месеца утрогестан.Имам още един месец да го приемам,след който ми е назначен час при лекуващия лекар,препоръката на който е след последния месец е включване в програма инвитро.Бих ли могла да изисквам някакви допълнителни изследвания от него като УЗ или нещо което би могло да установи точно деня на овулацията?Някакво друго лечение преди последната стъпка?Може би, бихте дали мнение за личната ми графика.Сигурна съм,че инвитро което препоръчва лекаря ми е заради напредналите години,но положението при мене е такова от 90г след спонтанен аборт в 5 м,диагнозата беше "Нищо ти няма-млада си",сега пък "Стара си" и пак "иначе нищо ти няма".Благодаря предварително за вниманието.