Здравейте и от мен д-р Даскалов,
От година редовно посещавам форума .Мисля, че ми е от полза и ,че Вие се ползвате с голям авторитет и уважение . Аз съм от Пловдив. На 25год.съм и от година правим опити за бебе.Преди година се получи + тест ,но след два дни всичко свърши .Тази година март отново имах + тест, плоден сак и регистриран от лекар пулс .Всичко беше на ред докато при рутинен преглед в 11г.с се установи липса на пулс.Оказа се ,че ембриона е спрял да се развива в 9г.с и последва абразио ,след 12дни реабразио/според лекаря е започнало да некротизира и се получило нещо като хрущял/. Сега 10 дни след интервенцията имам леки болки отляво и от 4дни пия далацин С/по предписание на лекаря/.Продължава да ме боли.Моля , да ми отговорите от висотата на вашата компетентност и отлични отзиви на прав път ли съм като лечение и нужно ли е да правя генетични и имунологични изследвания.Благодаря предварително за отзивчивостта Ви .За напред в борбата за така желаното бебе смятам да Ви потърся за помощ като най-големия специалист в тази област в Пловдив