Здравейте!
Ами хайде едно въпросче и от мен - Значи на 25г съм, имам син на 5г,преди 2г и половина си сложих спирала, като бяхме решили,че няма да имаме второ дете.Да ама не-променихме си решението! Средата на септември 2006г я свалих,през тези 2г докато бях с нея,не я понасях добре,имах невероятне болки при менструация,прекалено обилна и 2 месеца преди да я сваля, постоянна ми се гадеше и поддържах температура-37,5.
Сега съм добре с малки изключения
Вече 7 месеца се опитваме да зачена,следя си редовно овулацията,НО когато се стигне до цервикалната слуз-такава нямам или поне не забелязвам да имам!
По зреме на първата си бременност напълнях много с около 30кг,като се има в предвид,че не съм се хранела като бременна-никога нищо не ми си и прияждало,абе хранела съм се по 1-2 пъти на ден и то предимно плодове и зеленчуци,а родих сина са 4,200кг
Тези килограми и до сега не можах да ги сваля,въпреки 5г диети,глад и спорт от моя страна
Въпросът ми е - може ли килограмите ми да са проблем при зачеването и може ли спиралата да е оставила някакъв проблем след себе си?
Предварително Благодаря!