Пак сме ние, докторе незнам вирус ли е какво е, но детето от вчера вечерта е ужасно ревлив. Както вече споменах танцува на столчето, тръшка се, има газове, свива и опъва крачета. Гладен е, отваря уста преглъща, чака за още, пък се тръшка и пищи. Кога мога да очаквам ефект от смектата, имам чувството че от както дадох, дори стана по лошо.
П.П. Оше нещо мисля незначително, което все забравям да Ви попитам. Антоан може би от близо месец и по вече, започна да си дърпа чурката. Това се опитва да прави и през памперса.Ясно ми е, че току що си е открил атрибута и неможе да му се нарадва, но това може ли да бъде повод за притеснение, в смисъл да го боли като пишка или ... Не съм параноичка и не търся на детето си болести, но много очевадно го прави, пък и тези ревове и писъци.
Лошото е, че колкото и лекари да посетиш, толкова и мнения ще получиш. Въпроса е там, че нито един не е правилен, за да рискуваш и се довериш на 100 %. Има за съжаление много малко специалисти,на които безрезервно се доверяваш, но една птичка, дето се вика пролет не прави.Това го казвам, като потърпевша след дългогодишен стерилитет.