Здравейте отново д-р Бърди, пак сме ние с Криси. Послушах ви за храненето и режима, да не е като в казарма. Прав сте, по-добре е. Не я будя когато спи и на около 3,5 часа тя започва да се буди сама, понякога и на 4 час. Събират и се 6 хранения в денонощие, но лошото е, че през деня спи, а през нощта повече бодърства и ака почече от човек, ще ми се да е обратно - през деня да е така. Изцяло сме на кърма. Пак ще питам за повръщането, може би правя от мухата слон
, но немога да свикна с това повръщане, все ме притеснява. Обикновено повръща известно количество когато се оригне и малко след това. Трудно се оригва... Понякога връща още докато я вдигам, за да се оригне. Днес обаче се храни в 18 часа, заспа много бързо и дълбоко след това и към 21 и 20 се подготвяхме за баня и тя тогава пак повърна и след банята още малко - воднисто с парченца пресечено мляко. Храних я след това, защото видимо си беше гладна. След храненето пак малко върна. Продължава да е спокойна, малко кисела вечер, много живичка и жилавичка. Възможно ли е да има проблем с повръщането и то да е предизвикано от нещо серозно, въпреки, че видимо е много свежа. Притесни ме това, че днес повърно непосредствено преди поредното хранене. Да спомена, че имам толкова много кърма, че тя се залива цялата докато суче
Мисля това да са ми последните питания относно повръщането.
Едно лирично отклонение ако позволите, възможно ли е, тя е само на 19 дни, вече да прави опити да се заглежда и подсмихва, не онези спонтанни мимики, приличащи на усмивка, а истински?
Благодаря докторе.