Здравейте отново....пак с нашето хранене.
Д-р Бърди, днес 11.08.07 Криси бе накърмена в 7.00 часа сутринта, после в 11.00, а след това я оставих да спи, без да я будя, яде лакомо в 15.00 часа, след това я събудих в 18.00 за хранене, като през целия ден спа много сладко и дълбоко. След храненето в 18.00 не заспа до вечерната баня, даваше вид на гладна, но 5 мин. след къпане започна да заспива и по време на хранене (сука само 5-10 мин. и то не изнтензивно) заспа. Събудих я и я дохраних от шише с моя си кърма (до сега съм я дохранвала само един път преди 5-6 дена. Вдигнах я да се оригне и тя се оригна, но повърна малко, след 1 мин. повърна още, но малко повечко, а след това се наака сериозно количество. Доста воднисто, леко слузесто, малко гранулки...и докато я преобувах повърна пак - воднисто и малко пресечено мляко. Иначе не е неспокойна, плаче като я оставим, но не истерично или като болна, но си плаче, като я гушна си е спокойна и си гледка. Обадих се на педиатърката й - според нея детето преяжда. Сучем както ви писах със силиконов протектор, с три дупки, не успях да намеря с по-малко, напротив, на Чико са с по 4. Това, което адски много ме притеснява е, че имам един обрив на деколтето, аз си го имам от години, ситни пъпчици с връхчета. Сега са ми се появили и на други места по тялото, но са малко, по-сериозни са на деколтето. Знам, осъзнавам, че не сте дерматолог, но според вас това би ли могло да се отрази на кърмата и съответно на детето??? Ходила съм на дерматолог, незнам дали ще ви учуди, но тя ми каза, че ми нямало нищо, най-верояно хорманално, без да ме изследва и ми каза, че като родя ще се оправя
Знам каква мъка ще е ходенето пак по дерматолози и алерголози...и започвам да се чудя дали да кърмя детето, да не би да му навредя? Дайте съвет ако можете моля.