Благодаря за пояснението докторе,
оказа се обаче, че докато се занимавам с хранителни схеми, се появи друг проблем. Моля ви да ми отговорите пак. Днес сутринта на памперса в областта, където би трябвало да се събере урината, видях розовеещо петно. Беше на около 7-8 сантиметра от изпражненията, които бяха с обичайната консистенция, цвят и мирис. Приличаше на капка кръв, разтворена в много вода. Сетих се, че вчера видях същото петно, на същото място. Намерих стария памперс в боклука и действително петното все още личеше. Веднага взех урина в контейнерче. Съпругът ми пусна в лаборатория всички възможни изследвания. Установи се, че урината е чиста, намерени са само 1-2 левкоцита. При хемоизследването се установи, че петното не е кръв. Педиатърката ни видя двата памперса; каза, че не може да се ангажира с мнение за произхода на петната. Заедно с това, днес синът ми изпитва явна болка при сучене. Засуква жадно, но след секунди пуска зърното, реве пронизително и почервенява. После пак засуква, успокоява се и изсмуква малко количество. После пак плач и т.н., докато не преустановя кърменето. Така протекоха второто и третото хранене за деня. Първото хранене беше нормално като продължителност и поведение на бебето. При четвъртото по ред хранене за деня сука без проблеми. Но половин час по-късно, както буден си лежеше спокойто в легото, започна внезапно да реве силно. Взех го на ръце и веднага се успокои. Но четвърт час по-късно имаше отново такъв пристъп на плач. Половин час по-късно - пак и седнах да ви пиша. Ако има някакво развитие до края на деня, ще пиша пак.
Как мислите, какво да направя ??