Здравейте доктор Бърди, ето ме и мен с въпроси.
От 3 дена Боби ми прави температура,всъшност всичко започна с една хрема, която изкарахме и тримата.Като попремина хремата, един следобяд усетих, че Боби има температура, помислих ,че гърлото му е зачервено.Вечерта температурата му беше 38.8-39.3, с Тайленол спадна веднага.На следващия ден го заведох на лекар, който каза, че няма нищо в гърлото, ушите и дробовете за чисти и вероятно се касае за стомашен вирус.Същата нощ температурата пак беше доста висока, около 39, Боби беше раздразнителен и почти не спа цялата нощ.В 6 часа го заведох в спешното отделение, дежурният лекар каза пак, че няма нищо в гърлото, ушичките и дробовете.Предложи, ако до 2-3 дена състоянието не се подобри, да отида пак за изследване.
Същият ден температурата спадна, но Боби си беше пак малко нервен.
Тази сутрин обаче се събуди отново с температура и след един час имаше леко разтройство, като забелязах малко слуз.Забравих да допълня, че първият път, когато вдигна температура, забелязох също малко слуз в акото, но следващите изхождания бяха нормални.Иначе има умерен апетит и пие доста АМ.
Та въпросът ми е, дали докторите не пропускат нещо, дали тази температура не се причинява от нещо друго?
Извинете за дългото и объркано изказване , надявам се да става ясно какво искам да кажа.
Поздрави и благодаря