Моля да огледате пак кардиологичната част за да сме сигурни че там нямаме проблем-надявам се детето е преглеждано от детски кардиолози...
На второ място, можем да помислим за Ал110 в този случай.
Моето лично мнение е да се пазите от "мезим-решения" и от специални млека (Прегомин, Фризопеп).
630мл дневно не е малко количество...
Можете да го изведете и без да е толкова слънчево...
Може би имаме подсичане?
Повръща ли по малко часове след хранене?
Кашля ли през нощта?
Забавихме се малко с отговорите, но бяхме при посещение на педиатър и направихме една дълга разходчица след това.
Вчера сумарно бяхме изяли 630 мл., днес е същото но вече 610 мл. и за съжаление прогресивно намалява дневното си хранене.
Педиатърката каза, че в стомахчето или по точно червата се води революция. Според нея това са колики. Нямаме отит, ринит, нито температура. Предписа ни за коликите Лафекс, като засега небило удачно да се сменя млякото.
След седмица две можело вече евентуално с Милумил (по мое желание) да пробваме. Когато попитах за АЛ110 като, че ли останах без отговор.
Имаме и едни такива ситни пъпчици (грапави)по бузките които аз мажа с кремче на мустела. Те ту ни минават, ту ни се появяват и според педиатъра това било атопичен дерматит (ново двайсет), но каза да не бързаме с даването на ХА мляко.
Детски кардиолог преглежда Тони и шума значително е намалял. Колко може да се вярва вече е друг въпрос.
Може би ще трябва наистина да минем на АЛ110, защот отново имаме късно вечерта супер воднисти и слузести изпражнения. Имаме и направление за изследване на изпражненията да видим какво ще излезе от там.
Не сме се подсичали, защото аз мажа след всяка смяна на памперс с едно кремче по рецепта, което съдържа вит.Д,А, нистатин и т.н. Това при нас действа безотказно.
Не кашляме нито вечер нито през деня, само когато се задави от повишеното слюноотделяне.
Докторе незнам какво да правя вече, днес беше горе долу, но тези изпражнения преди малко ме съсипаха отново. Купих си оризова каша на Милупа, да започна ли да слагам по 1-2 мерителни лъжички. Не е ли това вид захранване и не е ли Тони още малък?
Благодаря Ви!
П.П. Забравих да ви кажа, че тежим 6270 кг. или от ДК на 05.02. - 5850 кг и от посещение на частно на 13.02. - 5880 кг. сме наддали 390 гр. за 15 дни. Вижда ми се малко.