Вие как усещате-имате ли кърма?
В сутрешното кърмене има ли разлика в "напрегнатостта" на гърдите, в сравнение със едно следобедно кърмене?
60 мл изпивано АМ като добавка е голямо количество. Какво АМ дадохте и с какъв биберон (марка?).
1 час е мноого дълго кърмене...ако до 20-25 минути няма ефект ще се наложи да помислим за дохранване в някои часове
Това не е "запек"-вероятно ще се наложи да дохранвате, но ми трябва информация за да го препоръчам:
*цвят на изпражненията? слуз? миришат на мухъл?
*60 мл изпито АМ бе в колко часа?
Кърма има, сутрин гърдите са напрегнати, нощницата се мокри. Следобед са по-малко напрегнати, а в 23 часа още по-малко.
Дадох Фризолак с биберон на Авент. 1-2 пъти в седмицата пие изцедено мляко със същия биберон, когато се налага да излизам за по-дълго, не е протестирал. АМ съм давала само 2 пъти в 23 часа - в събота и в понеделник. Направих 60 с идеята, че той може да изяде и 40 само. Биберона е с малка дупка, не тече бързо.
Храним се толкова дълго защото много се разсейва. Още от родилното е така - поне по 30-40 минути.
От около месец ака на 3-4 дни, изпражненията са много воднисти, попиват изцяло в памперса, с оранжев цвят са, нямат слуз, не съм забелязала да миришат на мухъл. За последните 8 дни е изакал преди 4 дена количество колкото чаена лъжичка.
p.s. реших да изцедя за обедното хранене, събрах 120 мл, после сука от двете гърди общо 5-6 минути