И така, моята одисея с немските лекари завърши почти безславно за мен. Вчера бяхме на поредния преглед, на който ние умолявахме едва ли не лекаря да ни направи по-специални изследвания защото все още кашляме и поддържаме субфебрилна температура. Отговора беше, че в дробовете и ушите няма нищо, не се чува и няма смисъл. За кашлицата ни изписаха нов сироп - Capval, с основно вещество Noscapin. Сиропа е депо, надявам се по някакъв начин вече да има промяна. На въпроса - Ами ако не помогне? Отговора беше - Елате след 5 дена да ми се оплачете
За капак вчера въпреки нашето нежелание и опит да спрем доктора, на негова отговорност сложихме и ваксина за шарките. Та в момента не знам температурата от какво е - ваксината, кашлицата или нещо друго.
За сега, като изключим продължаващата кашлица и температурата от 37.3-37.4 детето ми е живо весело, контактно. Продължава да не спи през нощта от кашлицата, но според доктора можело с месеци да продължи.
Д-р Бърди, благодаря за помощта! Установихме, че е отслабнал, сега ще възстановяваме тегло. Ако може да ми кажете какво е горе-долу количеството като грамове, което трябва да изяжда, ще ви бъда много благодарна!