100% Г-н М...
точно!
преди 6 месеца, когато започна проблемът с обрива, след прочетеното във форумите реших между г-н М. и доц.М. да избера по-малкото зло. поне на мен така ми се стори. защото доц.М разрешава само хлеб и картофи до 3 години, без никакви ваксини.
а все пак, трябваше да отидем при някакъв специалист, не смея да си правя експерименти с детето.
в случая, обаче, не г-н М. ни набеди за АБКМ. това го стори личната лекарка, после го водих спешно в педиатрията, където попаднахме на друга звезда - доц.К.
не искам да я виждам втори път. та те ни предначертаха Фризопепа. при г-н М. попаднахме вече с изчистен обрив и той каза - нека за всеки случай да пие Фризопепа, елате като стане на 4 месеца да направим РАСТ. отидохме, той каза - не сега, елате като стане на 6. ние отидохме като стана на 8 и вече разказах какво стана. не знам защо така ни отбутва за тоя тест, след като при него се прави и на него се плаща?!
за перипетиите - почти нищо не каза. можело и да е от ябълката. да я спра за 1 месец и да опитам пак.
изобщо, при тия лекари имам чувството, че ходя като при психоаналитик. отида, изприкажа си подробно мъката, а те ме изслушат и си мълчат. най-много да процедят 1-2 думи. на личната лекарка по същия начин с ченгел и тегля думите от устата. обяснявам стегнато и подробно проблема, млъквам и зачаквам анализ, оценка, предписания, а получавам мълчание. и се налага аз да поемам всеки път инициативата - какво правим сега, това ли е, онова ли е, а дали не е еди какво си.... ми да, може да е това, може да е онова...
в следващия си живот ще търся да се оженя за педиатър с брат гинеколог (простете за лиричното отклонение)...
Днес детето няма диария, напротив, само едно изхождане твърдо, на топчета с малък слуз в тях. но е много нервен и скимти цял ден на почивки - предполагам, че още го боли коремчето.
Док, може ли вирусната чревна инфекция при бебета да премине така бързо? на практика, диарията трая 1 денонощие само.