Моля за извинение, че ще ви тормозя пак. Днес бяхме на преглед и меко казано останах изумена от всичко, което се случи. Детето ми беше прегледано почти в стил "летящия холандец" тъй като доктора бързаше за лекции. Установи, че няма нищо обезпокоително в дробовете, в ушите се наблюдава - "отрзяване в розово" - това бяха неговите думи, което означава, че поради секрета от носа, в ушите има течност
Температурата, която е от 4 дена 37.1, а днес вечерта беше 37.4 не е смятана за притеснителна. Дълбоката хрипаща кашлица, не е проблем според него. След 10 дневен прием на антибиотик, той беше спрян, без да се направят каквито и да било изследвания. Сътоветно ни беше обяснено, че детето е лекувано абсолютно погрешно
Тук са намесени 3ма педиатри, като двамата са от една практика, а третия е лекаря от спешен кабинет. В резултат, обяснение - Вирусните заболявания не се повлияват, при вас няма какво друго да се направи. Ако не спре кашлицата в рамките на 5 дни, елате да предпиша инхалации, които да се извършват в болнична обстановка. Освен това силно препоръчително е, детето да спи на студен влажен въздух.
Моля ви, кажете ми, това означава ли, че трябва да го заточа в Англия например, за да бъде излекувано???
Съвсем на своя глава слагам капки Olynth, тъй като хремата, която ми препоръчаха да лекувам със Стеримар доста време се задържа и наблюдавам, че секретите са доста по-малко. От 2 дни давам и Mucosolvan и ми се струва, че кашлицата като че ли малко понамаля. А по Ваша препоръка вечер добавям малко Панадол. Надявам се да успея да се справя с това нещо, но ако се сещате нещо, което още мога да направя или да си помогна, ще Ви бъда много благодарна да споделите.