Здравейте докторе ние имаме нов проблем
Както знаете имахме бактерии в урината и ще правим две поред посявки, само че аз нещо засега немога да се справя да взема стерилна урина.
Новото, по препоръка на педиатърката ни, перди да започнем захранването, тя реши да сменим безлактозно мляко АЛ110 на НАН2, за да се разбере дали лактозния дефицит е вроден или придобит. Естесвено ние пак се сдобихме с много слуз вчера и една кървава жилка. Спрях млякото и отново сме с АЛ110. Всъщност един ден само се е хранил с НАН2. Пак по препоръка на докторката, започнах да въвеждам твърди храни. Направих му картофено пюре, както ме посъветвахте. Не вчера а предният ден изяде две лъжички картоф с морков, малко зехтин и малко НАН2. Определено моркова не му харесва. Вчера изяде 6-8 лъжички само картоф с малко НАН2 и малко зехтин.
Отдавна бях забелязала ситни пъпчици не много около вратлето,гърдичките и раменцата, реших че е от топлото, пък и педиатърката нищо тревожно не изказа за тях. Бях ви писала за топлината у дома миналата седмица. Днес обаче вече са доста повече. Има по бузките, вратлето, отпред на гърдичкие и раменцата. Педиатърката ми препоръча да мажа 4 пъти на дне с Mustela Stelatria и вечер един път с Аdvantan cream. Предполагам сатава въпрос за хранителна алергия, лошото е че незнам от кое (НАН2 или кипърските пресни картофи купени от нашия пазар)
Вие какво ще ме посъветвате. Благодаря Ви.
P.S. Забравих да ви спомена , че днес изхождането вече беше нормално без слуз.