0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Birdie

• 11040
  • Sviatoslav Richter (1915-1997) - Just listen!
Re: Мнения на посивяващата птичка Birdie... (Консултk
« Отговор #620 -: Март 15, 2007, 20:48:38 pm »
Сега започваме да търсим добри ябълки и круши... пресни :)

Ей това вече ми е проблем. Ще потърся но ... алтарнатива? Пюрета на Хип мисля ...
Гербер- и само... :lol:
"Failure has a thousand explanations. Success doesn't need one."
"I live in my own little world. But everyone there knows me"
Sir Alec Guinness
Mistakes are the secret of my success.
Привет!
Нашата Дара все още яде малко - 6 пъти на ден по 50-60мл, рядко по 100мл. Водих я при две лекарки и едната каза да и давам вит. С, а другата Мезим форте  8O. Направо съм в шах! То все съм виждала лекари, ама... Сега не знам какво да давам... ще я храня когато и колкото иска и това е! Дано пък да се оправи!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

Birdie

• 11040
Привет!
Нашата Дара все още яде малко - 6 пъти на ден по 50-60мл, рядко по 100мл. Водих я при две лекарки и едната каза да и давам вит. С, а другата Мезим форте  8O. Направо съм в шах! То все съм виждала лекари, ама... Сега не знам какво да давам... ще я храня когато и колкото иска и това е! Дано пък да се оправи!
Спокойно.
Разредете храненията-4 до 5/дневно.
Вижте ушичките за отит.
Естествено не даваме нито мезим форте, нито Вит Ц...
Sir Alec Guinness
Естествено! Срам ме е, че се поддадох на параноята на бабите и бях на път да влоша нещата, преследвайки детето с биберон в ръка...  :?
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #624 -: Март 15, 2007, 22:23:33 pm »

за съжаление, Гербер са представени много слабо в България - изборът е ужасно беден. :(
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Сори за спам-а, обаче Джаме, в Била има бая избор на гербер. Калата днес купи на Коалата поне 4 вида сок. За пюрета не беше получил инструктаж  :lol:
В очакване ....
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Фуся, знам душко къде какво има. аз съм шопахолик на тема бебешки храни, че нали сме "спициални" и не ядем кво да е. Гербер имат 3 пюренца в групата 1st food и то се намират рядко, предлагат се 4-5 вида от групата 2nd foods и толкова от третата група. за захранване е крайно недостатъчно и бедно.
сокове не гледам аз, у наше село сокове не се пият.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Birdie

• 11040
« Отговор #627 -: Март 16, 2007, 00:24:37 am »

за съжаление, Гербер са представени много слабо в България - изборът е ужасно беден. :(
Хип е добра, също и Нестле. Без пуйки обаче,сметани и разни екзотични неща...
Sir Alec Guinness
*

Birdie

• 11040
Естествено! Срам ме е, че се поддадох на параноята на бабите и бях на път да влоша нещата, преследвайки детето с биберон в ръка...  :?
Поне от снимките не изглежда изобщо страдащо и гладничко. :hungry:
Така че, притесненията са в повече... :D
Sir Alec Guinness
*

Birdie

• 11040
сокове не гледам аз, у наше село сокове не се пият.
Той и затова е толкова сладък...
Никога нямаше да Ви дам Фризопеп за три пъпки  8O... но както и да е...скоро ще го махнем...
Sir Alec Guinness
*
докторе, дайте съвет относно запечени деца.Моето на 2г и 2м така и не успях да регулирам ходенето.Нормалната консистенция трябва ли да е като каша или не.Ели или прескача един ден или ходи много трудно на гърне.Менюто й е богато на много сокове, супи - не мисля че е от храната.Имам ли повод да мисля за колит?? Ако спра сок от изкиснати сушени сливи имам чувството,че вобше ще спре да ходи на тоалетна.Дали не греша някъде, посъветвайте ме.ако ви интересува мога да напиша примерно меню за деня.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Birdie

• 11040
докторе, дайте съвет относно запечени деца.Моето на 2г и 2м така и не успях да регулирам ходенето.Нормалната консистенция трябва ли да е като каша или не.Ели или прескача един ден или ходи много трудно на гърне.Менюто й е богато на много сокове, супи - не мисля че е от храната.Имам ли повод да мисля за колит?? Ако спра сок от изкиснати сушени сливи имам чувството,че вобше ще спре да ходи на тоалетна.Дали не греша някъде, посъветвайте ме.ако ви интересува мога да напиша примерно меню за деня.
Какво и колко мляко пие дневно?
Sir Alec Guinness
*
до 6м само фризопеп, след това Милумил 1 и 2.От около година никакво мляко.Но всеки обед кисело мляко задължително с храната.Понякога вечер, но рядко яде пак кисело с обикнов.бисквити.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Birdie

• 11040
до 6м само фризопеп, след това Милумил 1 и 2.От около година никакво мляко.Но всеки обед кисело мляко задължително с храната.Понякога вечер, но рядко яде пак кисело с обикнов.бисквити.
Дали наистина имаме запек? мисля че не...
Sir Alec Guinness
*
по това което изхожда според мен - има  :( защото ако не си помагам със сок от сливи или определени видове плодове прескача по ден два.
« Последна редакция: Март 16, 2007, 02:01:11 am от nia72 »
*

Birdie

• 11040
по това което изхожда според мен - има  :( защото ако не си помагам със сок от сливи или определени видове плодове прескача по ден два.
Не е задължително всеки ден да се изхожда.
Намалете животинските мазнини в диетата.
При някой деца употребата на твърди зеленчуци (салати, краставици, зелен боб) усилват запека, вместо да го намаляват. Същото важи и за черния хляб...
Sir Alec Guinness
*
благодаря ви докторе. ще избягвам тези храни, въпреки че краставицата е едно от любимите й неща
*

Birdie

• 11040
благодаря ви докторе. ще избягвам тези храни, въпреки че краставицата е едно от любимите й неща
Имаме ли и нужната физическа активност?
Също макарони и/или тестени изделия от този тип усилват запека при някои деца-макарони, кус-кус, канелони, тортелини, фиде.
Sir Alec Guinness
Д-р Birdie, много ви благодаря за съвета/относно запека/. Намалихме картофа в дневното му меню и резултата беше светкавичен. Вече 2 дни се изхожда сам, като прилича на твърда каша, но има нещо друго коет оме притеснява. Цветът им стана много тъмно зелен, почти черно, дали да не се изследваме?
*
Физическа активност, ако се има предивд масаж - правила съм. или движение на самото дете - уверявам ви, то просто не се спира.Има покой само при сън,хранене и съвсем малко при захласване по някоя нова играчка. през останалото време е нещо ужасно от тичане, катерене и каквото ви хрумне.много е палава.