Здравейте,докторе!
Дъщеричката ни е на два месеца и половина.Ние сме от Бургас,преди 2 дни беше облачно времето и я заведохме на плаж-малко неразумно можеби от наша страна,но нямаше проблеми.На следващия ден я оставихме на свекърва ми да я разхожда в морската градина на сянка и на прохладно за около 1.30мин.Като се прибрахме забелязах,че гласчето и е пресипнало,като плаче.Цяла вечер я следих да не вдигне температура,нямаше.Вчера я заведох на личната лекарка,която и прегледа гърлото,нослето и ушичките и каза,че няма проблем.Казах й ,че свекърва ми в тях имат куче и папагал, голям порода Жако,знам че от тях се развиват алергии,аз самата имам ,да не би като я е гушкала да е вдишала прах от перта му полепнал по дрехите на свекърва ми,щом като лекарката каза,че не е пресипнала от простуда.Лекарката ни изписа Вибросил-капки,купих ги ,но още не съм ги слагала,реших да изчакам,ако мине от само себе си.Освен това си мисля ,малката да не е плакала много ,като са се разхождали,но свекърва ми да не ми е казала да не ме претеснява.Това до сега не се е случвало да пресипне от плач.Има и друго,вчера като и подавах беберона в колата и бръкнах в окото и малката много плака.Целия ден и нямаше нищо.Вечерта я къпахме с кръстницата ,която пък има куче и незнам дали тя си изми ръцете,но през нощта на едното и око имаше доста жълто зелен секрет по цялото продължение на окото,аз го махнах с клечка и преварена вода и сложих кърма и на двете очички,сега сутринта пак имашеи поцедирах по същия начин.Та въпросите ми са 1-Пресипванетп нагласа дали е от простуда,плач,или алергия.Днес още не съм я чула как е гласа й.
2-Този секрет от окото дали е от това ,че и бръкнах в окото(това беше около 11.30 сутринта и до вечерта нищо й нямаше,чак към 2.30 през нощтаа забелязах ,то нямаше как да него забележа,секрета от окото) или има нещо общо с пресипването на гласа и алергия.
Извинявам се за дългия постинг.
Благодаря предварително!