0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: подарявам билки за забременяване
« Отговор #20 -: Февруари 18, 2007, 20:27:12 pm »
Аз лично забременях на 4-тия месец след като ги пиех, но както писах вече предполагам че при мен и късната овулация изигра роля, защото по това време обикновено вече бяхме започнали да "чакаме".  :D Рецептата имам от позната, която също е бременна в момента, след не малко опити...тя от друга нейна позната и т.н. Но разбира се не очаквайте чудо ако имате сериозно заболяване, запушвания или има проблем в сперматозоидите.
Успех!

*
« Отговор #21 -: Февруари 23, 2007, 15:38:01 pm »
Здравейте ,нова съм тук  на 26г.и малко се притеснявах да започна да се включвам в форума и само така си задавах въпроси четейки форумите :).Аз и мъжът ми правим опити от цяла вечност(4 години) ,но знам че ще стане и за миг даже не ми е минавало през ум ,че няма да стане.Вкарйна сметка света е пълен с какви ли не изненади :).
Мила  Ined преди да започнеш да пиеш чая беше ли правила някакви изследвания изобщо с установен някакъв лек или изобщо проблем и колко време след като започна да го пиеш те връхлетя това невероятно и чакано щастие ,пожелавам ти сладка и лека бременност с много усмивки.
*
« Отговор #22 -: Февруари 28, 2007, 09:55:42 am »
единственият установен още през пубертета проблем при мен беше лениви яйчници, а напоследък аз се съмнявах и че овулирам редовно и имам поликистозни яйчници, но това не е доказано по никакъв начин.

*
« Отговор #23 -: Февруари 28, 2007, 18:19:35 pm »
Исках и да те питам този чай може ли да се пие по време на цикъл?Защо питам?-защто пия и чай от червена детелина и листа от малина,но застъпих един цикъл вече с този чай и се получи така че цикъла ми беше прекалено оскъден,сега по време на цикъл спрях за пет дена да го пия и си кървя нормално.За това питам дали по време на цикъл може да се пие благодаря ти , и дано до хайде да го кажа поне минимум два месеца да се похваля и аз с резултат аз и милото :bighug:
*
« Отговор #24 -: Март 01, 2007, 11:18:39 am »
Мила, пиенето започва 7 дни след започване на цикъла. Предполагам че дори и кървенето ти да продължава след този период чаят няма да му се отрази.

*
« Отговор #25 -: Март 01, 2007, 14:51:06 pm »
Благодаря ти Инед ще го имам в предвид.Не знам дали е на психическа основа ,но преди не съм пила чайове ,но сега след като почнах по цял ден да се наливам :) с тях започнах да ги предпочитам пред кафето и сутрин  по навик почнах да правя на милото кафе и без да се усетя слагам вода за чай.Обстановката в къщи стана малко комична,е определено е по-добре да се смеем.
Благодаря ти миличка :balk_600:
*
« Отговор #26 -: Март 01, 2007, 18:31:06 pm »
Скъпа Инед,имам някои въпроси по рецептата:
-за варенето какво означава"да се преобърне"
-1 щипка приблизително на колко супени лъжици трябва да се равнява
-дали ще може да се пие успоредно с Клостилбегит
-колко лева излиза билковата смес?
Май множко станаха въпросите,но предварително благодаря!
Всичко,което не ме убива,ме прави по-силна!
*
« Отговор #27 -: Март 05, 2007, 10:08:58 am »
Скъпа Инед,имам някои въпроси по рецептата:
-за варенето какво означава"да се преобърне"
-1 щипка приблизително на колко супени лъжици трябва да се равнява
-дали ще може да се пие успоредно с Клостилбегит
-колко лева излиза билковата смес?
Май множко станаха въпросите,но предварително благодаря!
по ред на номерата:
-"да се преобърне" е точен цитат от билкарката, а аз я варях около 5-6 минути максимум
-1 щипка значи  :D събираш първите три пръста, щипваш от сместа до края на първата фаланга и я пускаш в тенджерата
-изобщо не знам
-мисля че излизаше всичко около 7 лева. Получава се торба за сигурно около година  :D /ако имаш затруднения, изпрати ми адреса си и ще ти пратя малко, защото на мен наистина сега не ми трябва/

« Отговор #28 -: Март 24, 2007, 03:54:19 am »
zdravei INED ste ti bada mnogo blagodarna ako mi izpratis receptata na tozi adrez  :) sinsain@abv.bg pojelavam ti shtastlivo maicensto i mnogo bebeski usmivki :)

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Март 24, 2007, 20:40:32 pm от Lali »
*

magia_hadgieva

« Отговор #29 -: Май 25, 2007, 11:39:51 am »
Здравей Инед! И аз реших да изпълня твоята рецепта, тъй като имам сходен на твоя здравословен проблем. Но не разбирам, след 7 ден до кога се пият тези билки, и само по време на цикъл ли се спират? :D
*
« Отговор #30 -: Май 26, 2007, 10:35:30 am »
Започваш от 8-я ден и ги пиеш 15 дена-това е.
Всичко,което не ме убива,ме прави по-силна!
*
« Отговор #31 -: Май 26, 2007, 21:20:22 pm »
Започваш от 8-я ден и ги пиеш 15 дена-това е.

Благодаря, Linda!  :D

*
« Отговор #32 -: Май 28, 2007, 13:21:25 pm »
Инед, искам да те попитам нещо. Прочетох за повечето билки, че пише, че имат запичащо действие. При теб как беше? Питам, защото имам нещо като хроничен запек, винаги ходя много трудно, дори миналия месец ми се получи и възпаление на червата  :?
Иначе от мен леко бременеене и най-сладкото бебенце!
*
« Отговор #33 -: Май 28, 2007, 15:12:17 pm »
Да ти кажа, доста време мина от тогава, но не си спомням да съм имала такъв проблем. При мен топлото сутрешно кафе обикновено действа.

Благодаря на всички за хубавите пожелания. Остава ми/ни още не много и от сърце ви желая да забременеете съвсем, съвсем скоро.

Между другото, съвсем от скъро още една позната забременя след чая.

Успех!

« Отговор #34 -: Май 29, 2007, 19:25:36 pm »
Здравейте момичета....ние с мъжа ми се опитваме да забременеем от около 8месеца.За съжаление през това време се случиха много неприятни неща, поради които не мога все още да забременея.Лошото е че проблема при мен е на психическа основа а не на здравословна.Ined мислиш ли че чаят ще ми помогне? 8O.То нищо не ми костша да пробвам ама се страхушам да не би само излишно да се надявам и пак нищо да не стане! Има ли някое друго ммиче на което да му е помогнал този чай.Кога може да се очаква положителен резултат. Ined ти колко шреме си го пила?
« Отговор #35 -: Юни 01, 2007, 16:47:14 pm »
zdr, izv 4e pi6a na latinica ,no ako moje6 da mi prati6 taq recepta 6te sam ti mn blagodarna .pravix invitro no neusp6no y imam o6te edna transferenciq -poslednata -prez oktomvri.neznam kakvo da pravq ve4e no ti blagodarq predvaritelno.imeil:savana4090@yahoo.es
*
« Отговор #36 -: Юни 01, 2007, 21:16:40 pm »
мила

« Отговор #37 -: Юни 05, 2007, 21:57:18 pm »
Blagodaria predvaritelno za retzeptata .!!!aneliarousseva@yahoo.com
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #38 -: Юни 05, 2007, 22:08:42 pm »
Сигурно аз нещо не разбирам, но кому е нужно да си давате мейлите, след като момичето е написало тук рецептата? Просто я прочетете, не е трудно.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #39 -: Юни 07, 2007, 18:34:24 pm »
О, Мели, бог да те благослови! И аз това се опитах да кажа като писах последния път, но някак публикувах само първата дума и за повече не остана време  :youwoman:

Момичета, темата е стара, както виждате и билките които имах се изчепраха, но не четете само заглавието на темата, МОЛЯ! Не че ми пречи да искате да ви я пратя, но...вече започнах да отговарям само на въпроси, които не сме разисквали.

Благодаря!