Ух ама какво му става на тоз мой компютър - за десети път се опитвам да напиша нещо в темата и все забива проклетията!?
Габи, малката е страшно сладка и с очи дето те карат да гледаш все в тях:) Нямам търпение да я видя и наживо!. Ние излизаме разбира се, само че много рядко в Слатина, все уцелваме време за разходка в Южния парк. Ще ти звънна др. седмица ако излизаме тук.
Setakap, а не минахте ли временно и на фризопеп? Моята педиатърка се усъмни, че дерматита е следствие от някаква алергия към млякото и затова една седмица Валери беше изцяло на Фризопеп, а след това малко по малко минахме на НАН ХА, който за момента му се отразява добре.
По въпроса с депресията - аз от излизането от болницата ревях през 1/2 час без да знам защо и адски се нервирах като се налагаше да обяснявам, че нищо ми няма ама ей така ми се плаче. Мина ми за седмица. Просто разбрах, че ежедневието никога повече няма да е както преди, че усилията ми не винаги ще се увенчават с усмивката на бебо и че рядко ще ми остава време за огледалото.
Надявам се и теб скоро да те пусне следродилната депресия
Морковче, пробвала ли си със сешоара? Включваш и го оставяш да си работи без да е насочен към коремчето на бебето, а ако са много силни коликите, можеш и към него да го обърнеш. А като реве без да спира почервенява ли? Да не би да се захласва? Ако е така го навеждаш с главичката леко надолу или даваш малко водичка. Поне при нас това действа.
Фуси, въртележката яко се е завъртяла, но с всеки изминал ден ще ставаш все по-уверена и щастлива! Честит ви син!Нека е слънчев живота му и да расте усмихнат и здрав!
Джам, честито ви пълзене!
Верди, ама разбира се че се шегувам!
То бива майки с амбиции, ама чак пък зъбки на два месеца
А за девойката - ми лесно ми е да го кажа, щото в момента ми е широко около врата - Валери още е при баба си
Стефи, да не би да ти е скучно, че се тревожиш за размерите на Деси? Ми хапва си детето, няма да го ограничаваш,я? Плюс това килограмите ви хич не са кой знае колко много! И, нали нямате оплаквания след пентаксима? Аз доколкото съм попрочела тук-там - май не се срещат нежелани реакции?
Ние също водихме Валери на редовна консултация - за почти осем седмици е дръпнал с 10 см. и е наддал 1550. Боцнаха го и с противохепатитната, че досега заради грипа не ставаше, а после и заради тая смотана алергия. Ама добре си се държа детето - рева само докато го боднаха и то защото се разшава и го заболя.
Сега и ние сме купили пентаксим и чакам да мине месец и да слагаме първата.
Пък дотогава - започвам малко по малко да се връщам към "човешкия" си начин на живот и утре заминаваме да отпразнуваме рожден ден на приятел на планина. Вино, приятна компания ....кеффф!
Перде, явно и лефакса няма да ви помогне, така ли да разбирам? Всеки случай, дано скоро да му помине на детенце и да не се мъчи милото!