По въпроса от снощи - понеже аз съм конкретната причина за хомеопатията - още веднъж да кажа - не я смятам за наука, която ми помага. За настинки - може и да става, но за сериозни неща - определено не. Говоря от личен опит. Мисля че споменах, имам приятелка лекар, която се занимава с това и е учила при специалист. Определено това, което съм ползвала - не ми помага и не смятам че би помогнало. Така че това не помогна да се преборя със скептицизма си към тази точно наука. Затова
Вени не питам и не задавам въпроси на тази тема. Искам и търся конкретни решения от традиционната медицина.
Силви, тук рицина не мога да го открия. Хомеопатични лекарства се продават на определени места и много рядко ги има. Явно ще си чакам преглед при гинеколожката
Стефи, ние бяхме на смесено хранене още от самото начало, но аз за нощното хранене винаги използвах АМ. Определено е по-спокоен след хранене с него. Освен това някъде около 3ия месец сам се научи да спи по цяла нощ, т.е. отказа едното хранене. Вероятно и при Деската ще се получи така. Сама ще си намери режима. Освен това, като стана малко по-голям Алекс, започнах да добавям бисквити и те го засищат. Това също помага на спането по цяла нощ. Естествено ако няма колики или растящи зъби.
Дони, на мен често ми се случва. Ако се претоваря или се навеждам често да вадя Алекс от леглото или някъде другаде - усещам едно придърпване или потрепване. Понякога при промяна на времето, падане на налягането - също усещам болка в операцията. Мисля че това е нещо нормално след такава интервенция, но ако искаш да си по-сигурна - може да питаш все пак лекаря си.
Сетакап, смяната на обстановката и замяната с нещо приятно винаги помага. Човек рано или късно му се случва да се почувства уморен. Аз мога да ти кажа от собствен опит, че понеже гледах и все още си гледам детето сама, до 3ия месец, преди да си отида при майка ми, имах чувството, че съм най-лошата майка на света и не можех да си понасям детето
Просто умората си казва думата, затова е най-добре да намериш някой да гледа бебка и да си починеш 2-3 часа.
Аз в момента мечтая да пратя детето си в колет на баба му, само и само да мога да поспя повече от 2 часа. За последните 48 часа имам общо 4 часа сън
Нямам никакво настроение да празнувам, а имам два прекрасни повода за това
Както и да е, размишлявам днес да си направя шопинг терапия, дано се променят малко нещата
Весел празник от мен! Много много любов в сърцата и душите ви!