0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

С НАДЕЖДА ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОДРЕДИ
« -: Февруари 11, 2007, 18:49:46 pm »
Здравеите момичета в момента се опитваме да решим в коя от многото клиники за стерилитет да започнем ин витро,затова ако някоя от вас иска да изкаже мнение с което би ми помогнала а аз съм сигорна че вие момичета може да ми помогнете то нека да споделите с мен вашето виждане по моят въпрос.
Бих искала също да ви попитам за цените на ин витро в различните клиники и дали наистина има разлика както са ми казвали.
 :?:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: С НАДЕЖДА ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОДРЕДИ
« Отговор #1 -: Февруари 11, 2007, 18:58:59 pm »
Разлики в цените между отделните клиники има. Цената на ивтиртото зависи не само от самата манипулация, но и от стимулационния протокол, който е съобразен с индивидуалните особености на самия организъм на жената, подлагаща се на стимулация.
Ако говорим за София, най-добре работят трима доктори - Владимиров, Стаменов и Щерев. Варна - доц. Маркова.
« Отговор #2 -: Февруари 12, 2007, 19:30:42 pm »
Благодаря за отговора.
На скоро посетих клиника Щерев но не съм се консултирала лично с него.
Все още не съм питала какъв екип от лекари изпвършват процедурите и дали самият тои участва но ще се поинтересувам.
До скоро :)
*
« Отговор #3 -: Февруари 12, 2007, 23:00:31 pm »
Благодаря за отговора.
Все още не съм питала какъв екип от лекари изпвършват процедурите и дали самият тои участва но ще се поинтересувам.
Лично за Щерев няма добри отзиви,а само за неговият екип.Аз също не го харесвам като лекар.Това е мнението ми.
« Отговор #4 -: Февруари 13, 2007, 17:31:27 pm »
Благодаря за отговора.

И от мен съвет: пациент съм в клиниката на Щерев, но въобще не те съветвам да се консултираш с него или да ти участва в процедурите - струва ми се, че много се е откъснал от тия работи. На мен ми понатрапиха две консултации с него, които бяха почти смехотворни. Лекарите, които работят там, са добри, ако избираш тази клиника, ще да е заради тях.

Успех! :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #5 -: Февруари 13, 2007, 21:05:48 pm »
Момичета благодаря ви за съветите.
Бихте ли могли да ми кажете за колко време се извършват изследванията за ин витро понеже искам да подам към здравна каса, а все още не съм ги започнала.

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ ЗА УТРЕШНИЯ ПРАЗНИК ЗА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ  :)
« Отговор #6 -: Февруари 14, 2007, 16:00:00 pm »
Момичета благодаря ви за съветите.
Бихте ли могли да ми кажете за колко време се извършват изследванията за ин витро понеже искам да подам към здравна каса, а все още не съм ги започнала.

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ ЗА УТРЕШНИЯ ПРАЗНИК ЗА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ  :)
Отговорих и в друга тема, ще повторя пак - изследванията в голямата си част зависят от цикъла ти. Хормоните се пускат 3-5 ден, цветната снимка - първата половина на цикъла, останалите - няма значение. Спермограмите (ако се правят такива) - 3-5 дни след въздържание.
Ако искаш да подаваш документи по ЗК, почвай да ги правиш веднага.
Кои точно изследвания да задължителни е посочено в няколко теми вече във форума.
Подготовката на документите ще ти струва поне 250лв.
« Отговор #7 -: Февруари 14, 2007, 17:09:23 pm »
Момичета благодаря ви сигорно ще започна с изследванията веднага след като ми дойде цикълът защото все още чакам,разбрах че за да оформя всички документи трябва да отида в клиника за репродуктивно здрави и там да ги изготвят,наистина ли е така или трябва да отида и някъде другаде примерно при личния лекар.
Моля ви пишете ми за първи път започвам това страшно ходене по мъките.
Благодаря на всички ви предварително :)
*
« Отговор #8 -: Февруари 14, 2007, 18:31:05 pm »
Крис, отиваш в клиниката и там ще ти подготвят документите и ще ти обяснят какво да правиш, после при личния лекар да ти завери книжката и в ЗК.  :D
Успех!

*
« Отговор #9 -: Февруари 15, 2007, 13:57:13 pm »
Крис крис, не са чак толкова големи мъките  :D
Пускаш си едни хормончета на 3-5 ден, кръвни изследвания, спермограма на съпруга /две, ако ще кандидатствате с мъжки фактор/, спин, васерман и хепатит за двамата партньори, една влагалищна чистота - всичко друго ще ти го изготвят от клиниката. Ще ти кажат и точно какви кръвни се правят, ще ти приложат ехографска снимка, експертно становище защо се налага ин витро при вас и ще ти напишат протокл за лекарства. Ти си купуваш рецептурна книжка и я носиш на личния лекар да ти я завери. Това е в общи линии.
Най-добре се спри бързичко на клиника по стерилитет и отивай да ти подготвят документите  :D
Успех!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #10 -: Февруари 15, 2007, 20:11:29 pm »
Благодаря момичета много сте мили,много ми помогнахте.
А какво ще кажете за клиника Щерев мисля да ходя там.
*
« Отговор #11 -: Февруари 15, 2007, 20:16:14 pm »
Ами аз ходя там и за сега съм доволна :D

« Отговор #12 -: Февруари 15, 2007, 20:20:25 pm »
annaaa кой лекар посвщаваш в клиниката
*
« Отговор #13 -: Февруари 15, 2007, 21:12:04 pm »
Д-р Ганева

« Отговор #14 -: Февруари 15, 2007, 21:16:13 pm »
Аз  съм ходила общо взето веднъж в самата клиника и аз също се консултирах с нея.Какво ще кажеш за нея добър специалист ли е.
*
« Отговор #15 -: Февруари 15, 2007, 21:51:31 pm »
Ами аз ходя от няколко месеца там, но още от първия преглед ми спечели доверието. Мога да кажа, че е добър специалист (за мен)

*
« Отговор #16 -: Февруари 16, 2007, 09:21:18 am »
И аз съм пациентка на д-р Ганева. Само хубави неща мога да кажа за нея  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #17 -: Февруари 16, 2007, 13:06:53 pm »
И аз съм пациентка на д-р Ганева. Само хубави неща мога да кажа за нея  :D

И аз така!! :balk_602:
« Отговор #18 -: Февруари 16, 2007, 13:37:13 pm »
Аз също я препоръчвам.